El teu partner en comunicació i màrketing online

Ens integrem com a departament propi de comunicació i màrqueting dins de la teva empresa i dissenyem i implementem plans estratègics a mesura.
Més informació

El teu departament de comunicació

Sobre Nosaltres

The White Rabbit crea, posa en marxa i gestiona el teu propi departament integral de Comunicació, a mesura. Sigui quina sigui la mida, capacitat pressupostària o estructura de l’empresa. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en el mercat i el nostre know how ens permet dissenyar, planificar i executar accions d’èxit pels nostres clients, tant nacionals com internacionals.

Presència mediàtica, posicionament, prestigi, reputació… ja no són conceptes abstractes només assequibles per a grans empreses capaces d’invertir pressupostos importants.

Àrees de treball

Sobre Serveis

Relació amb els mitjans

En aquest món globalitzat, els mitjans de comunicació se sorprenen cada dia menys… Vols que la teva relació amb els mitjans tingui un valor diferencial?

Relacions Públiques

“Només hi ha una cosa al món pitjor que estar en boca dels altres, i és no estar en boca de ningú.” (Oscar Wilde).

A The White Rabbit, entenem la importància fonamental de les Relacions Públiques per a una empresa, per això dissenyem estratègies d’èxit per estar en boca de tots!

Màrketing digital

Tota empresa necessita un departament de Digital que l’ajudi a col·locar-se a l’aparador per on passa l’univers de consumidors. The White Rabbit dissenya plans de Màrqueting Online, perquè sabem que qui no té un bon posicionament no existeix al nou mercat.

Publicitat

L’èxit de determinats projectes depèn de l’òptima combinació d’una estratègia de Comunicació i de Publicitat. Coneixedors d’això, oferim als nostres clients la possibilitat de dissenyar campanyes de publicitat amb la millor negociació possible i monitorització de resultats.

Brand experience

La comunicació més reeixida no depèn de la difusió dinformació sinó de la creació dexperiències per ser viscudes. The White Rabbit compta amb un departament de Brand Experience dedicat a la creació d’esdeveniments, partnerships amb altres marques i vivències B2B i B2C.

Disseny

Creem imatge. Oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb un departament de disseny pels encàrrecs de màxima envergadura, com és la construcció de la imatge d’una empresa o projecte, així com de treballs de diferent índole.

Què diuen de nosaltres?

Els Nostres Clients

Nacho Calvo

Secretari General de l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra i de l'Associació de Càmpings de Navarra

“Trobar TWR en el camí professional anys després per casualitat, alegra el dia; que això suposi iniciar una relació mercantil, alegra el futur; però que aquesta relació sigui tan fructífera, entusiasma. Coneixent Laura des de fa diversos anys, l'eficàcia en la seva tasca era més que factible, però com un bon vi, la seva qualitat amb el pas del temps ha millorat encara més, i no es pot estar més satisfet amb la feina que està duent a terme. Ha estat inesperada la rellevància i repercussió de la seva tasca, havent superat àmpliament les expectatives inicials en la promoció dels Càmpings de Navarra i la seva iniciativa relacionada amb el Cicloturisme. Però el que resulta encara més gratificant és veure com el seu equip és tan o més dinàmic que Laura. Quin gran encert ha estat tornar a trobar-nos en la vida professional i comprovar la gran professionalitat de l'equip de The White Rabbit. Agraït.”

Gerard Duelo

President del Consell General de COAPI d'Espanya

"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.

Vicenç Hernández Reche

CEO de Tecnotramit i president de l’AIC i de l´ANAI

"Treballar amb The White Rabbit és el clar exemple dels beneficis de l'externalització. Des del primer moment, el seu nivell d'implicació i treball col·laboratiu fa que tinguis la sensació d'estar treballant amb gent de la teva pròpia organització. La capacitat d'adaptació a les necessitats del client i el coneixement de la constant evolució del mercat els manté sempre al dia sobre l'evolució i les necessitats de la teva marca, així com de la teva capacitat de comunicació. Però més enllà de l'èxit professional, és la seva proximitat, confiança i humanitat el que fa de The White Rabbit el soci perfecte per establir una estratègia de comunicació duradora i còmoda".

Lola Alcover

Secretària del Consell General de COAPI d'Espanya

“Com exposar una idea, com divulgar un projecte, és, sens dubte, un dels ingredients imprescindibles perquè aconsegueixin el seu propòsit i tinguin èxit; per molt bons que aquests siguin, si no saps transmetre'ls no arribaran a la meta. Aquí és on entra en joc el domini en la informació i precisament això és el que ens dona The White Rabbit; això és el que són, l'art de comunicar. Compromís i fiabilitat són els dos paràmetres en els quals es basa la seva relació professional amb nosaltres, amb una efectivitat i uns resultats com mai havíem tingut i que han superat totes les expectatives. The White Rabbit no és una empresa més que hàgim contractat i que ens presti un servei, va molt més allà i la seva implicació és tal que és realment el nostre propi equip de comunicació i marketing. Formen part de casa nostra”.

Anna Puigdevall Sagrera

Directora general de l'AIC

"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Ricardo Gulias

Fundador y CEO de RN Tu Solución Hipotecaria

"Vam començar a treballar amb The White Rabbit per casualitat ja que estàvem iniciant un nou projecte. No obstant això, aviat et adones que estan a un nivell superior i que els necessites per créixer. Són treballadors incansables, estan arreu, t'acompanyen en tots els processos del teu màrqueting i l'única cosa de la qual em penedeixo és de no haver treballat amb ells abans."

Christian Aguilar Llopis

Director de desenvolupament de franquícies en RN Tu Solución Hipotecaria

"Els vam contractar amb l'objectiu d'estar-hi un parell de mesos, i des del moment que van engegar els motors, vam pujar de categoria, amplificant la nostra veu i generant contínuament oportunitats per fer-nos conèixer. L'adaptació va ser immediata, l'execució eficaç. Més enllà de l'execució, ens aporten valor estratègic per ser més notables, ja que tenen una visió clara del sector, la qual cosa ens ajuda a afinar els nostres passos per enfrontar-nos als nostres reptes. Ara, no només són essencials a la nostra empresa, sinó que han expandit el seu impacte més enllà de les relacions públiques i la comunicació."

Seamus Fahy

Managing director de Barcelona Vaults

"Vaig conèixer TWR a través d'un contacte comercial. Al principi, estava nerviós, ja que les recomanacions a vegades no funcionen bé. Donat que The Vaults Group era una empresa nova a Espanya i els propietaris, estrangers, havia de garantir que la nostra empresa de PR fos 100% eficient. Des de la nostra primera reunió amb TWR, van entendre les nostres preocupacions en detall, el cor del negoci i les nostres necessitats. Estic impressionat amb la cobertura mediàtica que van aconseguir. He utilitzat moltes empreses de relacions públiques al llarg dels anys, i he de dir que TWR és una de les millors."

Marta Duelo

Legal Manager en Mobile World Capital Barcelona

"La meva relació amb The White Rabbit va començar amb un repte: millorar la meva marca personal com a advocada. I ara, després d'un any col·laborant, veig que, amb coneixement, eines i treball en equip, els resultats arriben. El que tinc clar és que invertir en comunicació i màrqueting digital és sinònim de llarg termini, posicionament i aprenentatge constant. I més de la mà de The White Rabbit, la seva atenció personal, tracte transparent, disponibilitat i professionalitat són inigualables. Cal dir, a més, que sempre m'han fet sentir que entenien les meves necessitats, gairebé abans que jo mateixa. Molt agraïda."

Go big or go home!

Professionals a càrrec

El nostre equip

The White Rabbit és un projecte que vam posar en marxa un grup de joves professionals de Comunicació, Màrqueting, Relacions Públiques & Estratègia Online després de detectar la necessitat del mercat de poder comptar amb departaments propis d’aquestes àrees a costos accessibles i, al mateix temps, que funcionin amb una altíssima professionalitat.

Proposem solucions. Proximitat amb el client. Compromís absolut amb el nostre treball. Exigència altíssima en la creativitat d’accions. Ambició extrema de resultats. Discurs i visió realista.

Ens envoltem de creativitat, innovació i desenvolupament. T’esperem!

Laura Sali Pérez

CEO

Més de 20 anys d’experiència en Comunicació i Relacions Públiques gestionant desafiaments amb una passió permanent per aconseguir resultats positius per a cada projecte. “Impossible és només una paraula”.

Enan López de Freitas

eStrategy Director - CMO

Más de 15 años de experiencia en Departamentos de Comunicación y Marketing Online. Experto en diseño de campañas digitales. “Conseguir resultados es un desafío permanente.”

Marga Cañellas

Senior Account Executive

Executiva de comptes senior en The White Rabbit des de 2015. “Escoltar i entendre al client és la base de l’èxit en una estratègia de Comunicació. En The White Rabbit, som persistents per a aconseguir resultats de qualitat.”

Javier de Agustín Valdés

Senior Account Executive

Més de 10 anys d’experiència en el sector de la Comunicació & PR. Actitud, creativitat i idees. “Rendir-se és decidir ser un mer espectador”.

Marta Escolar

Senior Account Executive

Més de 5 anys d’experiència en el sector de la comunicació i el periodisme.
“A The White Rabbit treballem en contacte directe amb el client per donar resposta a les seves necessitats. La clau per a marcar la diferència és la nostra actitud.”

Carlos Sánchez Abril

Account Executive

Comunicador i guionista amb més de 5 anys d’experiència en el món del periodisme. “Entenem la comunicació com el camí cap a la constant evolució. A The White Rabbit busquem estar sempre amb la mirada fixada en l’èxit i el futur.”

David Costa

Account Executive

Més de 5 anys d’experiència en el món de la comunicació “Cuidar els detalls és la clau per a arribar a l’èxit”.

Alejandro Giménez

Content Manager

Graduat en Periodisme amb més de 5 anys d’experiència al sector de la comunicació i agències de notícies. “A The White Rabbit entenem que ningú no triomfa sense esforç, i per això basem el nostre èxit en la perseverança i el contacte directe amb els nostres clients”.

Agustina Chiaravalli

Digital Marketing Executive & SSMM

“A The White Rabbit treballem pensant sempre a cobrir les necessitats del client. Sense limitacions i sense límits. Sempre per més”.

Montse Llonch

Digital Marketing Executive

Més de 3 anys gestionant les xarxes socials i la comunicació corporativa d’empreses. “Les persones són el focus de la comunicació digital. Cada campanya i publicació, han d’estar pensades per i per a les persones”.

Angela Cortell

Paid Media Manager

Des del 2009 gestionant campanyes Paid Media. Curiosa per naturalesa. “En un sector en constant evolució estem obligats a aprendre coses noves cada dia, i a millorar els resultats també cada dia”.

Cecilia Navarta

Senior Graphic Designer

Llicenciada en Imatge Corporativa, amb més de 15 anys d’experiència. “La vida és tan creativa com un full en blanc, si vius imaginant i somiant, mai deixaràs de crear allò que persegueixes.”

Maria Belén Cortés

Junior graphic designer

“El llenguatge té un límit… el disseny permet explorar espais infinits.”

The White Rabbit World

Casos d’èxit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Imactes a l'any

Valoració publicitària

Valoració informativa

ROI

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem què fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb mires, projectes compromesos i amb molt de potencial, volem escoltar-te. Comencem?

New Field

Responsable: Showing the Way SL

Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que ens puguis realitzar. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades per assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per enviar comunicacions comercials en relació als nostres serveis/productes, podent basar-se aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, podeu sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Veure més

Oficina de Barcelona

Carrer Sicília 160-164
Esc. A Entr. 5,
08013 Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Veure més