Relació amb els mitjans

Necessites un departament de Comunicació real, compromès i integrat?

A White Rabbit proposem i facilitem a totes les empreses (siguin grans o petites) el poder comptar amb un departament de Comunicació, Relacions Públiques i Màrqueting Digital propi i de qualitat, que s’integri amb la companyia, s’identifiqui amb la marca i pugui respondre davant de qualsevol situació, demanda o crisi. Això es tradueix en la dinàmica diària d’un departament integrat que es preocupa, involucra i pensa a favor dels interessos de l’empresa.

Una marca no és només el que és sinó com ho comunica…

Comunicació corporativa

El prestigi i visibilitat de la teva marca han d’anar de la mà d’una bona estratègia de comunicació empresarial. Liderem des de l’inici tots els elements sobre els quals es basa la teva comunicació corporativa. El nostre objectiu és que la teva identitat com a empresa (com la perceps tu) concordi amb la imatge que projecta (com la perceben els altres), fixant les pautes i polítiques de comunicació de la teva organització a nivell intern i extern. Ens encarreguem de realitzar:

 • Auditories estratègiques de comunicació.
 • Creació i desenvolupament de campanyes.
 • Relació amb els mitjans de comunicació en línia i fora de línia (trobades one-to-one, entrevistes, rodes de premsa, esmorzars informatius, etc.)
 • Monitorització permanent.
 • Formació de portaveus.
 • Accions de cross-màrqueting

Comunicació de producte

Fes que els teus productes parlin per tu. Elaborem estratègies de comunicació de producte utilitzant les eines de comunicació més adequades en cada cas per traslladar als teus clients i potencials el valor afegit dels teus productes.

 • Disseny estratègic de campanyes de promoció.
 • Accions de co-branding
 • Product placement
 • Shootings
 • Accions d’intercanvi i préstec de productes.

Gestió d’impactes mediàtics. Materials de premsa

Per triomfar no n’hi ha prou amb ser una referència, cal ser-ho, però també cal semblar-ho. Amb l’objectiu de gestionar aparicions als mitjans de comunicació d’interès per a la teva empresa treballem en l’elaboració de notes de premsa corporate, de producte / servei i sectorials, així com en la publicació i difusió d’informes, tribunes i articles d’opinió adaptats a les necessitats de comunicació de la teva marca i els seus portaveus per convertir-los en líder d’informació i opinió del seu sector.

A White Rabbit elaborem i dissenyem tot tipus de materials de premsa:

 • Dossiers de premsa
 • Perfils directius
 • Argumentaris i Q&A
 • Discursos i presentacions
 • Tribunes
 • Articles d’opinió

Formació de portaveus

Els portaveus d’una empresa són la seva cara, la seva imatge i veu. És a dir, són els encarregats de transmetre al món la identitat, missió i valors corporatius que defineixen a una marca. A White Rabbit formem i assessorem en tot moment als portaveus de la teva empresa en la seva preparació per atendre qualsevol tipus d’entrevista amb mitjans de comunicació de qualsevol format (on i off, ràdio i televisió). Treballem tant el perfeccionament de la comunicació verbal i no verbal, així com els missatges clau que busca transmetre l’empresa.

Esdeveniments amb mitjans

Una imatge val més que mil paraules. I un esdeveniment amb mitjans de comunicació és una gran oportunitat per a transmetre els teus valors corporatius. Tenim una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments amb mitjans, des d’esmorzars informatius, meetings informals i rodes de premsa, fins a showrooms i inauguracions en els sectors de moda, real estate, tecnologia, restauració i gran consum.

Controlem tot el projecte de principi a fi sense descuidar cap detall:

 • Convocatòria de mitjans, follow up.
 • Lloguer d’espais
 • Gestió de catering
 • Gestió general de proveïdors (stands, photocalls, roll ups, marcs d’Instagram, díptics, catàlegs, cartells, flyers, revistes, USB personalitzats, etc.)
 • Servei de fotografia i producció audiovisual.

Entrevistes / one-to-one

Els periodistes són els teus amics, dedica’ls temps. Gràcies a la nostra àmplia agenda de contactes i bases de dades de tots els sectors de l’univers mediàtic, gestionem entrevistes i one-to-one amb periodistes de prestigi pertanyents a mitjans de màxim interès per a la teva empresa.

Una relació fluïda entre el portaveu de la marca i els principals mitjans de comunicació generalistes i especialitzats és imprescindible per a la seva consolidació com a font d’opinió.

Influencers/bloggers

Cerques als millors ambaixadors per la teva marca? Comptem amb una gran experiència en la realització d’accions innovadores i reeixides amb influencers, bloggers i celebrities que s’ajustin als objectius, imatge corporativa i públic objectiu de la teva empresa. Planifiquem, pressupostem i gestionem tot el procés:

 • Set up de la campanya
 • Identificació d’influencers
 • Selecció i activació d’influencers
 • Gestió de campanyes
 • Medició i informe de resultats.

Prevenció i Comunicació de Crisi

Les crisis són una de les grans amenaces per a la popularitat i prestigi d’una marca, elements sense els quals la teva empresa perdrà qualsevol poder d’atracció i convicció cap als teus clients. Com a departament de comunicació integrat, dissenyem estratègies de comunicació per a la prevenció i gestió de crisi.

Recorda que en un món globalitzat i amb contínua comunicació entre marques i consumidors, no hi ha crisi petites. Establim un ordre d’actuació perquè, en cas de ser necessari, s’activi un Gabinet de Crisi per mitigar o neutralitzar informacions negatives que puguin afectar la imatge de la teva marca.

Anàlisi de resultats i clipping

Cerquem resultats constantment! Portem a terme la unificació i anàlisi diària de totes les aparicions de la teva empresa en els mitjans de comunicació perquè estiguis informat de l’abast i l’impacte que la nostra estratègia de comunicació està tenint en tot moment. La informació és poder, sobretot si la tens a temps.

 • Clipping mensual
 • Valoracions publicitàries i econòmiques
 • Anàlisi d’evolució
 • Anàlisi de la competència.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más