Relació amb els mitjans

Necessites un departament de Comunicació real, compromès i integrat?

A The White Rabbit proposem i facilitem a totes les empreses (siguin grans o petites) el poder comptar amb un departament de Comunicació, Relacions Públiques i Màrqueting Digital propi i de qualitat, que s’integri amb la companyia, s’identifiqui amb la marca i pugui respondre davant de qualsevol situació, demanda o crisi. Això es tradueix en la dinàmica diària d’un departament integrat que es preocupa, involucra i pensa a favor dels interessos de l’empresa.

Una marca no és només el que és sinó com ho comunica…

Comunicació corporativa

El prestigi i visibilitat de la teva marca han d’anar de la mà d’una bona estratègia de comunicació empresarial. Liderem des de l’inici tots els elements sobre els quals es basa la teva comunicació corporativa. El nostre objectiu és que la teva identitat com a empresa (com la perceps tu) concordi amb la imatge que projecta (com la perceben els altres), fixant les pautes i polítiques de comunicació de la teva organització a nivell intern i extern. Ens encarreguem de realitzar:

 • Auditories estratègiques de comunicació.
 • Creació i desenvolupament de campanyes.
 • Relació amb els mitjans de comunicació en línia i fora de línia (trobades one-to-one, entrevistes, rodes de premsa, esmorzars informatius, etc.)
 • Monitorització permanent.
 • Formació de portaveus.
 • Accions de cross-màrqueting

Comunicació de producte

Fes que els teus productes parlin per tu. Elaborem estratègies de comunicació de producte utilitzant les eines de comunicació més adequades en cada cas per traslladar als teus clients i potencials el valor afegit dels teus productes.

 • Disseny estratègic de campanyes de promoció.
 • Accions de co-branding
 • Product placement
 • Shootings
 • Accions d’intercanvi i préstec de productes.

Gestió d’impactes mediàtics. Materials de premsa

Per triomfar no n’hi ha prou amb ser una referència, cal ser-ho, però també cal semblar-ho. Amb l’objectiu de gestionar aparicions als mitjans de comunicació d’interès per a la teva empresa treballem en l’elaboració de notes de premsa corporate, de producte / servei i sectorials, així com en la publicació i difusió d’informes, tribunes i articles d’opinió adaptats a les necessitats de comunicació de la teva marca i els seus portaveus per convertir-los en líder d’informació i opinió del seu sector.

A The White Rabbit elaborem i dissenyem tot tipus de materials de premsa:

 • Dossiers de premsa
 • Perfils directius
 • Argumentaris i Q&A
 • Discursos i presentacions
 • Tribunes
 • Articles d’opinió

Formació de portaveus

Els portaveus d’una empresa són la seva cara, la seva imatge i veu. És a dir, són els encarregats de transmetre al món la identitat, missió i valors corporatius que defineixen a una marca. A The White Rabbit formem i assessorem en tot moment als portaveus de la teva empresa en la seva preparació per atendre qualsevol tipus d’entrevista amb mitjans de comunicació de qualsevol format (on i off, ràdio i televisió). Treballem tant el perfeccionament de la comunicació verbal i no verbal, així com els missatges clau que busca transmetre l’empresa.

Esdeveniments amb mitjans

Una imatge val més que mil paraules. I un esdeveniment amb mitjans de comunicació és una gran oportunitat per a transmetre els teus valors corporatius. Tenim una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments amb mitjans, des d’esmorzars informatius, meetings informals i rodes de premsa, fins a showrooms i inauguracions en els sectors de moda, real estate, tecnologia, restauració i gran consum.

Controlem tot el projecte de principi a fi sense descuidar cap detall:

 • Convocatòria de mitjans, follow up.
 • Lloguer d’espais
 • Gestió de catering
 • Gestió general de proveïdors (stands, photocalls, roll ups, marcs d’Instagram, díptics, catàlegs, cartells, flyers, revistes, USB personalitzats, etc.)
 • Servei de fotografia i producció audiovisual.

Entrevistes / one-to-one

Els periodistes són els teus amics, dedica’ls temps. Gràcies a la nostra àmplia agenda de contactes i bases de dades de tots els sectors de l’univers mediàtic, gestionem entrevistes i one-to-one amb periodistes de prestigi pertanyents a mitjans de màxim interès per a la teva empresa.

Una relació fluïda entre el portaveu de la marca i els principals mitjans de comunicació generalistes i especialitzats és imprescindible per a la seva consolidació com a font d’opinió.

Influencers/bloggers

Cerques als millors ambaixadors per la teva marca? Comptem amb una gran experiència en la realització d’accions innovadores i reeixides amb influencers, bloggers i celebrities que s’ajustin als objectius, imatge corporativa i públic objectiu de la teva empresa. Planifiquem, pressupostem i gestionem tot el procés:

 • Set up de la campanya
 • Identificació d’influencers
 • Selecció i activació d’influencers
 • Gestió de campanyes
 • Medició i informe de resultats.

Prevenció i Comunicació de Crisi

Les crisis són una de les grans amenaces per a la popularitat i prestigi d’una marca, elements sense els quals la teva empresa perdrà qualsevol poder d’atracció i convicció cap als teus clients. Com a departament de comunicació integrat, dissenyem estratègies de comunicació per a la prevenció i gestió de crisi.

Recorda que en un món globalitzat i amb contínua comunicació entre marques i consumidors, no hi ha crisi petites. Establim un ordre d’actuació perquè, en cas de ser necessari, s’activi un Gabinet de Crisi per mitigar o neutralitzar informacions negatives que puguin afectar la imatge de la teva marca.

Anàlisi de resultats i clipping

Cerquem resultats constantment! Portem a terme la unificació i anàlisi diària de totes les aparicions de la teva empresa en els mitjans de comunicació perquè estiguis informat de l’abast i l’impacte que la nostra estratègia de comunicació està tenint en tot moment. La informació és poder, sobretot si la tens a temps.

 • Clipping mensual
 • Valoracions publicitàries i econòmiques
 • Anàlisi d’evolució
 • Anàlisi de la competència.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Manel Montero
Director general de Grupo Moure
“WR ha satisfet perfectament totes les nostres expectatives, demostrant una gran professionalitat a projectar i reforçar totes les marques del grup. La seva capacitat de gestionar la comunicació, la seva agilitat de resposta davant de propostes i la sensibilitat i empatia en el nostre dia a dia, l’han convertit en una eina estratègica vital per al grup”.
Jordi Solé Tuyá
CEO de Kreedit
"Després de treballar durant anys amb altres professionals de la comunicació, vam confiar en els serveis de The White Rabbit amb cert escepticisme. Però, de seguida vam constatar la seva implicació, professionalitat i eficàcia. Els primers resultats van arribar en només uns dies. S'han integrat perfectament a la nostra organització i ja són un dels nostres partners que més valorem".
Santiago Agustín
Soci director d’Interfertility.
"Un gran equip, que sobretot inspira confiança i transmet interès per ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens plantegem. Sens dubte seguirem comptant amb ells durant molt de temps!"
Marta Duelo
Legal Manager en Mobile World Capital Barcelona
Mi relación con The White Rabbit empezó con un reto: mejorar mi marca personal como abogada. Y ahora, después de un año colaborando, veo que, con conocimiento, herramientas y trabajo en equipo, los resultados llegan. Lo que tengo claro es que invertir en comunicación y márketing digital es sinónimo de largo plazo, posicionamiento y aprendizaje constante. Y más de la mano de The White Rabbit, cuya atención personal, trato transparente, disponibilidad y profesionalidad es inmejorable. Vale decir, además, que siempre me han hecho sentir que entendían mis necesidades, casi antes que yo incluso. Muy agradecida.
Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A The White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de The White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“The White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de The White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb The White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".
Romina Fazio
Product Manager de CKS
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l'estratègia de comunicació que millor s'adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció".
Miguel Arimont Lincoln
Fundador i CEO de LEM Loan eMarket
“The White Rabbit ha resultado ser el mejor partner posible para nuestra estrategia de comunicación, medios y RRPP. Se integran camaleónicamente en la empresa como si de un departamento interno se tratara, entregando una profesionalidad y nivel de trabajo de primerísimo nivel. La confianza mutua que hemos desarrollado, el trato impecable, y el excelente trabajo entregado han hecho que se convirtieran en pilares estratégicos para nosotros. Desde la primera reunión me sorprendió su capacidad de absorción de información sobre un mercado que ni es fácil de explicar a terceros, ni mucho menos hacer que el recipiente lo entienda rápidamente. Lo entendieron a la primera, desarrollando una estrategia de Comunicación y Marketing digno de haber estado años en el sector.  Son extremadamente rápidos y ágiles".
Carles Rodríguez
Director de Global Projects
“Agradezco a The White Rabbit por la incansable ayuda en la difusión de nuestra empresa de reformas integrales en Barcelona. Junto con todo el equipo nos ayudasteis a perfilar nuestro mensaje y difundirlo en muchísimos medios de comunicación”.
Vicenç Hernández Reche
CEO de Tecnotramit
"Trabajar con The White Rabbit es el claro ejemplo de los beneficios de la externalización. Desde el primer momento su nivel de implicación y trabajo colaborativo hacen que tengas la sensación de estar trabajando con gente de tu propia organización. La capacidad de adaptación de las necesidades del cliente y el entendimiento de la constante evolución del mercado les hacen estar en permanente atención sobre la evolución y necesidades de tu marca, así como de tu capacidad de comunicación. Pero más allá del logro profesional es su cercanía, confianza y humanidad lo que hace de White Rabbit el socio perfecto para establecer una estrategia de comunicación duradera y confortable".
Javier Ortega
CEO de Century 21 New Estate
"Conocí a The White Rabbit hace un año. En la entrevista inicial ya ves que estás delante de grandes profesionales y cuando los contratas ya no puedes prescindir de ellos. Su capacidad para que tu empresa tenga mayor visibilidad y repercusión en medios es altísima. Imprescindibles una vez los has probado. Recomendables 100%".
Montse Moreno
Vicepresidenta d'AEPSI
"Para AEPSI, WR ha sido el conejo blanco que nos ha adentrado en el mundo de la comunicación y desde el primer momento, se han involucrado al 100%, permitiendo contar con un departamento interno de Comunicación en el que confiamos totalmente. Teniéndolos a ellos, tenemos otro nivel de presencia mediática. ¡Esperamos seguirles durante mucho tiempo en este país de las maravillas que es la comunicación y lo recomendamos 1.000 veces como partner, porque desde el principio han entendido lo qué necesitábamos para que la figura del Personal Shopper Inmobiliario llegue a todos los públicos".
José Aragonés
Soci Director de T4 Franquicias
"Amb The White Rabbit vam trobar l'agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin"
Gregori Vizcaino
Organitzador de Barcelona Watch Experience
“White The Rabbit ha format part del nostre projecte des de l'inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”
Enric Marimon
CEO de Pongomilogo
“Estem encantats amb el treball de The White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.
Miquel Dosta
General Manager Visionario
“L'equip de The White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.
Aman Cabanas Barfull
Marketing Manager de JODUL
"The White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s'ha integrat molt bé a la nostra organització".
Miguel Angel Notario
Gerent de Sould Park
“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l'experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.
Amor Pelegri
Socia fundadora de Pelegri Abogados
"The White Rabbit s'implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres".
Marta Gironés
Co-fundadora Albumfy
“Portem molts anys treballant amb The White Rabbit, i des d'un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. The White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.
Jonathan Vila
Organitzador Congrés JBCNConf
"Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l'organització i amb un alt nivell d'autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s'esperava, implicant-se en tots els detalls.".
Manel Galindo
CEO de Webcargo
"L'equip de The White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s'han preocupat del més mínim detall perquè l'esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que The White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m'han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa".
Mercedes Blanco
Vicepresidenta Primera FIABCI España
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència d'implicació, proactivitat i creativitat!"
Miquel Laborde
Soci fundador de Laborde Marcet
"Els professionals de The White Rabbit s'impliquen en l'essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans"
Amaia Marsà
Directora de MKT d'Atomian
“Més que una agència, The White Rabbit ja forma part de l'equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d'objectius.”
Juan Calvo
Fundador i CEO de SOLOIMPRENTA
"En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más