El teu partner en comunicació i màrketing online

Ens integrem com a departament propi de comunicació i màrqueting dins de la teva empresa i dissenyem i implementem plans estratègics a mesura.
Més informació

El teu departament de comunicació

Sobre Nosaltres

The White Rabbit crea, posa en marxa i gestiona el teu propi departament integral de Comunicació, a mesura. Sigui quina sigui la mida, capacitat pressupostària o estructura de l’empresa. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en el mercat i el nostre know how ens permet dissenyar, planificar i executar accions d’èxit pels nostres clients, tant nacionals com internacionals.

Presència mediàtica, posicionament, prestigi, reputació… ja no són conceptes abstractes només assequibles per a grans empreses capaces d’invertir importants pressupostos.

Àrees de treball

Sobre Serveis

Relació amb els mitjans

En aquest món globalitzat els mitjans de comunicació es sorprenen cada dia menys… Vols que la teva relació amb els mitjans tingui un valor diferencial?

Relacions Públiques

“Només hi ha una cosa al món pitjor que estar en boca dels altres, i és no
estar en boca de ningú.” (Oscar Wilde).

A The White Rabbit, entenem la importància fonamental de les Relacions Públiques per a una empresa, per això dissenyem estratègies d’èxit per estar en boca de tots!

Màrketing digital

Tota empresa necessita un departament de Digital que l’ajudi a col·locar-se a l’aparador pel que passa l’univers de consumidors. The White Rabbit dissenya plans de Màrqueting Online perquè sabem que, qui no té un bon posicionament, no existeix en el nou mercat.

Publicitat

L’èxit de determinats projectes depèn de l’òptima combinació d’una estratègia de Comunicació i de Publicitat. Coneixedors d’això, oferim als nostres clients la possibilitat de dissenyar campanyes de publicitat amb la millor negociació possible i monitorització de resultats.

Brand experience

La comunicació més exitosa no depèn de la difusió d’informació sinó de la creació d’experiències per a ser viscudes. The White Rabbit compta amb un departament de Brand Experience dedicat a la creació d’esdeveniments, partnerships amb altres marques, i vivències B2B i B2C.

Disseny

Creem imatge. Oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb un departament de disseny pels encàrrecs de màxima envergadura, com és la construcció de la imatge d’una empresa o projecte, així com de treballs de diferent índole.

Què diuen de nosaltres?

Els Nostres Clientes

Manel Montero
Director general de Grupo Moure
“WR ha satisfet perfectament totes les nostres expectatives, demostrant una gran professionalitat a projectar i reforçar totes les marques del grup. La seva capacitat de gestionar la comunicació, la seva agilitat de resposta davant de propostes i la sensibilitat i empatia en el nostre dia a dia, l’han convertit en una eina estratègica vital per al grup”.
Jordi Solé Tuyá
CEO de Kreedit
"Després de treballar durant anys amb altres professionals de la comunicació, vam confiar en els serveis de The White Rabbit amb cert escepticisme. Però, de seguida vam constatar la seva implicació, professionalitat i eficàcia. Els primers resultats van arribar en només uns dies. S'han integrat perfectament a la nostra organització i ja són un dels nostres partners que més valorem".
Santiago Agustín
Soci director d’Interfertility.
"Un gran equip, que sobretot inspira confiança i transmet interès per ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens plantegem. Sens dubte seguirem comptant amb ells durant molt de temps!"
Marta Duelo
Legal Manager en Mobile World Capital Barcelona
Mi relación con The White Rabbit empezó con un reto: mejorar mi marca personal como abogada. Y ahora, después de un año colaborando, veo que, con conocimiento, herramientas y trabajo en equipo, los resultados llegan. Lo que tengo claro es que invertir en comunicación y márketing digital es sinónimo de largo plazo, posicionamiento y aprendizaje constante. Y más de la mano de The White Rabbit, cuya atención personal, trato transparente, disponibilidad y profesionalidad es inmejorable. Vale decir, además, que siempre me han hecho sentir que entendían mis necesidades, casi antes que yo incluso. Muy agradecida.
Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A The White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de The White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“The White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de The White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb The White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".
Romina Fazio
Product Manager de CKS
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l'estratègia de comunicació que millor s'adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció".
Miguel Arimont Lincoln
Fundador i CEO de LEM Loan eMarket
“The White Rabbit ha resultado ser el mejor partner posible para nuestra estrategia de comunicación, medios y RRPP. Se integran camaleónicamente en la empresa como si de un departamento interno se tratara, entregando una profesionalidad y nivel de trabajo de primerísimo nivel. La confianza mutua que hemos desarrollado, el trato impecable, y el excelente trabajo entregado han hecho que se convirtieran en pilares estratégicos para nosotros. Desde la primera reunión me sorprendió su capacidad de absorción de información sobre un mercado que ni es fácil de explicar a terceros, ni mucho menos hacer que el recipiente lo entienda rápidamente. Lo entendieron a la primera, desarrollando una estrategia de Comunicación y Marketing digno de haber estado años en el sector.  Son extremadamente rápidos y ágiles".
Carles Rodríguez
Director de Global Projects
“Agradezco a The White Rabbit por la incansable ayuda en la difusión de nuestra empresa de reformas integrales en Barcelona. Junto con todo el equipo nos ayudasteis a perfilar nuestro mensaje y difundirlo en muchísimos medios de comunicación”.
Vicenç Hernández Reche
CEO de Tecnotramit
"Trabajar con The White Rabbit es el claro ejemplo de los beneficios de la externalización. Desde el primer momento su nivel de implicación y trabajo colaborativo hacen que tengas la sensación de estar trabajando con gente de tu propia organización. La capacidad de adaptación de las necesidades del cliente y el entendimiento de la constante evolución del mercado les hacen estar en permanente atención sobre la evolución y necesidades de tu marca, así como de tu capacidad de comunicación. Pero más allá del logro profesional es su cercanía, confianza y humanidad lo que hace de White Rabbit el socio perfecto para establecer una estrategia de comunicación duradera y confortable".
Javier Ortega
CEO de Century 21 New Estate
"Conocí a The White Rabbit hace un año. En la entrevista inicial ya ves que estás delante de grandes profesionales y cuando los contratas ya no puedes prescindir de ellos. Su capacidad para que tu empresa tenga mayor visibilidad y repercusión en medios es altísima. Imprescindibles una vez los has probado. Recomendables 100%".
Montse Moreno
Vicepresidenta d'AEPSI
"Para AEPSI, WR ha sido el conejo blanco que nos ha adentrado en el mundo de la comunicación y desde el primer momento, se han involucrado al 100%, permitiendo contar con un departamento interno de Comunicación en el que confiamos totalmente. Teniéndolos a ellos, tenemos otro nivel de presencia mediática. ¡Esperamos seguirles durante mucho tiempo en este país de las maravillas que es la comunicación y lo recomendamos 1.000 veces como partner, porque desde el principio han entendido lo qué necesitábamos para que la figura del Personal Shopper Inmobiliario llegue a todos los públicos".
José Aragonés
Soci Director de T4 Franquicias
"Amb The White Rabbit vam trobar l'agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin"
Gregori Vizcaino
Organitzador de Barcelona Watch Experience
“White The Rabbit ha format part del nostre projecte des de l'inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”
Enric Marimon
CEO de Pongomilogo
“Estem encantats amb el treball de The White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.
Miquel Dosta
General Manager Visionario
“L'equip de The White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.
Aman Cabanas Barfull
Marketing Manager de JODUL
"The White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s'ha integrat molt bé a la nostra organització".
Miguel Angel Notario
Gerent de Sould Park
“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l'experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.
Amor Pelegri
Socia fundadora de Pelegri Abogados
"The White Rabbit s'implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres".
Marta Gironés
Co-fundadora Albumfy
“Portem molts anys treballant amb The White Rabbit, i des d'un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. The White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.
Jonathan Vila
Organitzador Congrés JBCNConf
"Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l'organització i amb un alt nivell d'autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s'esperava, implicant-se en tots els detalls.".
Manel Galindo
CEO de Webcargo
"L'equip de The White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s'han preocupat del més mínim detall perquè l'esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que The White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m'han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa".
Mercedes Blanco
Vicepresidenta Primera FIABCI España
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència d'implicació, proactivitat i creativitat!"
Miquel Laborde
Soci fundador de Laborde Marcet
"Els professionals de The White Rabbit s'impliquen en l'essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans"
Amaia Marsà
Directora de MKT d'Atomian
“Més que una agència, The White Rabbit ja forma part de l'equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d'objectius.”
Juan Calvo
Fundador i CEO de SOLOIMPRENTA
"En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis".

Go big or go home!

Professionals a càrrec

The White Rabbit és un projecte que vam posar en marxa un grup de joves professionals de Comunicació, Màrqueting, Relacions Públiques & Estratègia Online després de detectar la necessitat del mercat de poder comptar amb departaments propis d’aquestes àrees a costos accessibles i, al mateix temps, que funcionin amb una altíssima professionalitat.

Proposem solucions. Proximitat amb el client. Compromís absolut amb el nostre treball. Exigència altíssima en la creativitat d’accions. Ambició extrema de resultats. Discurs i visió realista.

Ens envoltem de creativitat, innovació i desenvolupament. T’esperem!

Laura Sali Pérez

CEO

Més de 20 anys d’experiència en Comunicació i Relacions Públiques gestionant desafiaments amb una passió permanent per aconseguir resultats positius per a cada projecte. “Impossible és només una paraula”.

Enan López de Freitas

eStrategy Director - CMO

Més de 15 anys d’experiència en departaments de Comunicació i Màrqueting Online. Expert en disseny de campanyes digitals. “Aconseguir resultats és un desafiament permanent.”

Marga Cañellas

Senior Account Executive

Executiva de comptes en The White Rabbit des de 2015. “Escoltar i entendre al client és la base de l’èxit en una estratègia de Comunicació. En The White Rabbit, som persistents per a aconseguir resultats de qualitat.”

Agustina Chiaravalli

Digital Marketing Executive & SSMM

“A The White Rabbit treballem pensant sempre a cobrir les necessitats del client. Sense limitacions i sense límits. Sempre per més”.

Marta Escolar

Senior Account Executive

Més de 5 anys d’experiència en el sector de la comunicació i el periodisme.
“A The White Rabbit treballem en contacte directe amb el client per donar resposta a les seves necessitats. La clau per a marcar la diferència és la nostra actitud.”

Alba Ruano

Senior Account Executive

Periodista especialitzada en comunicació corporativa. Vocació per fer les coses d’una forma professional i propera al client. “L’èxit i els bons resultats a The White Rabbit son resultat de la implicació, el treball en equip i la perseverança”.

Alejandro Giménez

Content Manager

Graduat en Periodisme amb més de 5 anys d’experiència al sector de la comunicació i agències de notícies. “A The White Rabbit entenem que ningú no triomfa sense esforç, i per això basem el nostre èxit en la perseverança i el contacte directe amb els nostres clients”.

Paula Pérez Díaz

Account Executive

Apassionada de la comunicació i el periodisme. “A The White Rabbit creiem que la comunicació és una finestra d’oportunitats. Sempre busquem estratègies disruptives perquè els nostres clients puguin obtenir els millors resultats”.

Carolina Navarro

Junior Account Executive

Periodista recién graduada y entusiasmada por aprender sobre el mundo de la comunicación corporativa. “El éxito no llega solo. En The White Rabbit sabemos que la clave para conseguir resultados es la perseverancia y la ambición para conseguir los mejores resultados”.

Albert Cabanes

Account Executive

Graduat en Periodisme i Publicitat. “Crec en la comunicació com a element clau perquè el missatge i la imatge d’una empresa tinguin la projecció i la divulgació adequada”.

Cecilia Navarta

Senior Graphic Designer

Llicenciada en Imatge Corporativa, amb més de 15 anys d’experiència. “La vida és tan creativa com un full en blanc, si vius imaginant i somiant, mai deixaràs de crear allò que persegueixes.”

Maria Belén Cortés

Junior graphic designer

“El llenguatge té un límit… el disseny permet explorar espais infinits.”

The White Rabbit World

Casos d’èxit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Imactes a l'any

Valoració publicitària

Valoració informativa

ROI

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

Responsable: Showing the Way SL

Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal. Pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Veure més

Oficina de Barcelona

Carrer Pallars 193
Barcelona

+34 651 441 417

Veure més

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Veure més