El teu partner en comunicació i màrketing online

Ens integrem com el teu departament de comunicació i posem en marxa plans de comunicació i màrqueting a mida de l'empresa.
Més informació

El teu departament de comunicació

Sobre Nosaltres

White Rabbit crea, posa en marxa i gestiona el teu propi departament integral de Comunicació, a mesura. Sigui quina sigui la mida, capacitat pressupostària o estructura de l’empresa. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en el mercat i el nostre know how ens permet dissenyar, planificar i executar accions d’èxit pels nostres clients, tant nacionals com internacionals.

Presència mediàtica, posicionament, prestigi, reputació… ja no són conceptes abstractes només assequibles per a grans empreses capaces d’invertir importants pressupostos.

Àrees de treball

Sobre Serveis

Relació amb els mitjans

En aquest món globalitzat els mitjans de comunicació es sorprenen cada dia menys… Vols que la teva relació amb els mitjans tingui un valor diferencial?

Relacions Públiques

“Només hi ha una cosa al món pitjor que estar en boca dels altres, i és no
estar en boca de ningú.” (Oscar Wilde).

A White Rabbit, entenem la importància fonamental de les Relacions Públiques per a una empresa, per això dissenyem estratègies d’èxit per estar en boca de tots!

Màrketing digital

Tota empresa necessita un departament de Digital que l’ajudi a col·locar-se a l’aparador pel que passa l’univers de consumidors. White Rabbit dissenya plans de Màrqueting Online perquè sabem que, qui no té un bon posicionament, no existeix en el nou mercat.

Publicitat

L’èxit de determinats projectes depèn de l’òptima combinació d’una estratègia de Comunicació i de Publicitat. Coneixedors d’això, oferim als nostres clients la possibilitat de dissenyar campanyes de publicitat amb la millor negociació possible i monitorització de resultats.

Brand experience

La comunicació més exitosa no depèn de la difusió d’informació sinó de la creació d’experiències per a ser viscudes. White Rabbit compta amb un departament de Brand Experience dedicat a la creació d’esdeveniments, partnerships amb altres marques, i vivències B2B i B2C.

Disseny

Creem imatge. Oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb un departament de disseny pels encàrrecs de màxima envergadura, com és la construcció de la imatge d’una empresa o projecte, així com de treballs de diferent índole.

Què diuen de nosaltres?

Els Nostres Clientes

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Go big or go home!

Professionals al càrrec

White Rabbit és un projecte que vam posar en marxa un grup de joves professionals de Comunicació, Màrqueting, Relacions Públiques & Estratègia Online després de detectar la necessitat del mercat de poder comptar amb departaments propis d’aquestes àrees a costos accessibles i, al mateix temps, que funcionin amb una altíssima professionalitat.

Proposem solucions. Proximitat amb el client. Compromís absolut amb el nostre treball. Exigència altíssima en la creativitat d’accions. Ambició extrema de resultats. Discurs i visió realista.

Ens envoltem de creativitat, innovació i desenvolupament. T’esperem!

Laura Sali Pérez

Més de 20 anys d’experiència en Comunicació i Relacions Públiques gestionant desafiaments amb una passió permanent per aconseguir resultats positius per a cada projecte. “Impossible és només una paraula”.

Enan López de Freitas

Més de 15 anys d’experiència en departaments de Comunicació i Màrqueting Online. Expert en disseny de campanyes digitals. “Aconseguir resultats és un desafiament permanent”.

Javier de Agustín Valdés

Més de 7 anys d’experiència en el sector de la Comunicació, Relacions Públiques i Periodisme. Professionalitat, criteri i recerca de resultats permanent. “Rendir-se és decidir ser un simple espectador”.

Marga Cañellas

Executiva de comptes en White Rabbit des de 2015. “Escoltar i entendre al client és la base de l’èxit en una estratègia de Comunicació. En White Rabbit, som persistents per a aconseguir resultats de qualitat”.

Agustina Chiaravalli

“A White Rabbit treballem pensant sempre a cobrir les necessitats del client. Sense limitacions i sense límits. Sempre per més”.

Jordi Solanas

Executiu de comptes amb àmplia experiència. “En White Rabbit el constant aprenentatge i no donar-se per satisfets és el que ens fa estar un pas més enllà”.

Martina Destito

Apassionada pel món de les paraules i el seu poder en la comunicació. “Treball constant, esforç i compromís: aquests són els ingredients que ens fan arribar lluny amb els millors resultats”.

Nadia Kozicki

“Amb actitud i passió, creant un camí cap a l’èxit”.

White Rabbit World

Casos d’èxit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Imactes a l'any

Valoració publicitària

Valoració informativa

ROI

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

Responsable: Showing the Way SL

Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal. Pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más