Brand Experience

Necessites especialistes en Brand Experience?

The White Rabbit compta amb un departament de Brand Experience dedicat a la creació d’esdeveniments, partnerships amb altres marques i vivències B2B i B2C.

La comunicació no depèn de la difusió d’informació sinó de la creació d’experiències per a ser viscudes.

Esdeveniments

Aconsegueix l’efecte WOW!

Organitzem esdeveniments enfocats a potenciar al màxim la relació entre la teva marca i el teu públic objectiu oferint propostes d’interès i creant experiències memorables que generin engagement entre el teu producte o servei i els teus clients i potencials: pop-up stores, road shows, experiències de retailer, street marketing, samplings…

Llançaments de producte

Un bon producte no ho és tot! Coordinem de manera global el llançament dels teus nous productes al mercat establint una estratègia detallada per a la seva penetració entre els diferents segments del teu target. T’assessorem en tot moment per saber trobar nous nínxols de mercat, realitzant els corresponents estudis previs de màrqueting i controlant els seus efectes immediats per a realitzar les avaluacions i correccions adequades.

Gestió de celebrities

A The White Rabbit som experts en la gestió de celebrities, líders d’opinió i prescriptors per convertir-los en els millors ambaixadors de la teva marca mitjançant la ideació, creació i organització d’experiències de marca que apel·lin directament al consumidor i et permetin incrementar els teus resultats com a empresa.

Experiències B2B

Si els teus clients són empreses, amb més raó els hi hauràs d’oferir la seva pròpia brand experience. Recorda que un client satisfet consumeix més i serà el millor prescriptor de la teva empresa. Amb aquest objectiu, gestionem experiències especialment dissenyades específicament per empreses o partners del teu sector.

Servei de fotografia

A The White Rabbit sabem que per a qualsevol esdeveniment és imprescindible contractar un servei de fotografia. Per això hem creat aquest departament oferint servei de fotografia per a tots els nostres clients, garantint qualitat i rapidesa.

  • Servei de fotografia professional.
  • Edició i retoc d’imatges.
  • Entrega express

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Nacho Calvo
Secretari General de l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Navarra i de l'Associació de Càmpings de Navarra
“Trobar TWR en el camí professional anys després per casualitat, alegra el dia; que això suposi iniciar una relació mercantil, alegra el futur; però que aquesta relació sigui tan fructífera, entusiasma. Coneixent Laura des de fa diversos anys, l'eficàcia en la seva tasca era més que factible, però com un bon vi, la seva qualitat amb el pas del temps ha millorat encara més, i no es pot estar més satisfet amb la feina que està duent a terme. Ha estat inesperada la rellevància i repercussió de la seva tasca, havent superat àmpliament les expectatives inicials en la promoció dels Càmpings de Navarra i la seva iniciativa relacionada amb el Cicloturisme. Però el que resulta encara més gratificant és veure com el seu equip és tan o més dinàmic que Laura. Quin gran encert ha estat tornar a trobar-nos en la vida professional i comprovar la gran professionalitat de l'equip de The White Rabbit. Agraït.”
Gerard Duelo
President del Consell General de COAPI d'Espanya
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Vicenç Hernández Reche
CEO de Tecnotramit I president de l’AIC i de l´ANAI
"Trabajar con The White Rabbit es el claro ejemplo de los beneficios de la externalización. Desde el primer momento su nivel de implicación y trabajo colaborativo hacen que tengas la sensación de estar trabajando con gente de tu propia organización. La capacidad de adaptación de las necesidades del cliente y el entendimiento de la constante evolución del mercado les hacen estar en permanente atención sobre la evolución y necesidades de tu marca, así como de tu capacidad de comunicación. Pero más allá del logro profesional es su cercanía, confianza y humanidad lo que hace de The White Rabbit el socio perfecto para establecer una estrategia de comunicación duradera y confortable".
Lola Alcover
Secretària del Consell General de COAPI d'Espanya
“Com exposar una idea, com divulgar un projecte, és, sens dubte, un dels ingredients imprescindibles perquè aconsegueixin el seu propòsit i tinguin èxit; per molt bons que aquests siguin, si no saps transmetre'ls no arribaran a la meta. Aquí és on entra en joc el domini en la informació i precisament això és el que ens dona The White Rabbit; això és el que són, l'art de comunicar. Compromís i fiabilitat són els dos paràmetres en els quals es basa la seva relació professional amb nosaltres, amb una efectivitat i uns resultats com mai havíem tingut i que han superat totes les expectatives. The White Rabbit no és una empresa més que hàgim contractat i que ens presti un servei, va molt més allà i la seva implicació és tal que és realment el nostre propi equip de comunicació i marketing. Formen part de casa nostra”.
Anna Puigdevall Sagrera
Directora general de l'AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".
Ricardo Gulias
Fundador y CEO de RN Tu Solución Hipotecaria
"Vam començar a treballar amb The White Rabbit per casualitat ja que estàvem iniciant un nou projecte. No obstant això, aviat et adones que estan a un nivell superior i que els necessites per créixer. Són treballadors incansables, estan arreu, t'acompanyen en tots els processos del teu màrqueting i l'única cosa de la qual em penedeixo és de no haver treballat amb ells abans."
Christian Aguilar Llopis
Director de desenvolupament de franquícies en RN Tu Solución Hipotecaria
"Els vam contractar amb l'objectiu d'estar-hi un parell de mesos, i des del moment que van engegar els motors, vam pujar de categoria, amplificant la nostra veu i generant contínuament oportunitats per fer-nos conèixer. L'adaptació va ser immediata, l'execució eficaç. Més enllà de l'execució, ens aporten valor estratègic per ser més notables, ja que tenen una visió clara del sector, la qual cosa ens ajuda a afinar els nostres passos per enfrontar-nos als nostres reptes. Ara, no només són essencials a la nostra empresa, sinó que han expandit el seu impacte més enllà de les relacions públiques i la comunicació."
Seamus Fahy
Managing director de Barcelona Vaults
"Vaig conèixer TWR a través d'un contacte comercial. Al principi, estava nerviós, ja que les recomanacions a vegades no funcionen bé. Donat que The Vaults Group era una empresa nova a Espanya i els propietaris, estrangers, havia de garantir que la nostra empresa de PR fos 100% eficient. Des de la nostra primera reunió amb TWR, van entendre les nostres preocupacions en detall, el cor del negoci i les nostres necessitats. Estic impressionat amb la cobertura mediàtica que van aconseguir. He utilitzat moltes empreses de relacions públiques al llarg dels anys, i he de dir que TWR és una de les millors."
Marta Duelo
Legal Manager en Mobile World Capital Barcelona
"Mi relación con The White Rabbit empezó con un reto: mejorar mi marca personal como abogada. Y ahora, después de un año colaborando, veo que, con conocimiento, herramientas y trabajo en equipo, los resultados llegan. Lo que tengo claro es que invertir en comunicación y márketing digital es sinónimo de largo plazo, posicionamiento y aprendizaje constante. Y más de la mano de The White Rabbit, cuya atención personal, trato transparente, disponibilidad y profesionalidad es inmejorable. Vale decir, además, que siempre me han hecho sentir que entendían mis necesidades, casi antes que yo incluso. Muy agradecida."
Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A The White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Esther Rocasalbas
Propietària de Grupo Moure
“L'equip de The White Rabbit i de Grup Moure hem format des del primer dia un gran equip gràcies a tots els seus professionals, sempre implicats, dinàmics i resolutius. Des de l'inici van aconseguir donar visibilitat al nostre grup i van captar de seguida les nostres necessitats. Treballem de manera conjunta amb els nostres objectius per donar valor a la nostra proposta com a grup, cobrint les necessitats comunicatives de cada marca. És un plaer treballar amb ells”.
Manel Montero
Director general de Grupo Moure
“TWR ha satisfet perfectament totes les nostres expectatives, demostrant una gran professionalitat a projectar i reforçar totes les marques del grup. La seva capacitat de gestionar la comunicació, la seva agilitat de resposta davant de propostes i la sensibilitat i empatia en el nostre dia a dia, l’han convertit en una eina estratègica vital per al grup”.
David Boronat
Executive President de Multiplica
"El compromís, la implicació i el ritme que caracteritzen a The White Rabbit la fan probablement una de les millors agències en les quals confiar comunicació i RP a Espanya."
Sofía Padrón
Global Head Marketing & Communications de Multiplica
"Compromís, eficiència i rellevància. Així són The White Rabbit, un equip de persones centrades en l'impacte i que ens fan arribar més lluny del que haguéssim imaginat amb la nostra marca."
Enric Quintero
CEO de Datarmony
“Ja són dos els negocis amb els quals he confiat en The White Rabbit i el resultat ha estat el mateix: han superat amb escreix l'esperat. Per a Datarmony era fonamental algú que entengués el nostre propòsit per a poder comunicar-lo amb garanties; amb TWR ha estat així. La seva fórmula no és fruit de la casualitat o la sort, és comptar amb experts que s'impliquen absolutament en el teu projecte, fent-ho seu”
Diego Cabezuela Sancho
Soci Director Madrid a Círculo Legal i President Internacional de la World Compliance Association
"The White Rabbit és un magnífic equip professional, preparat, ràpid i eficaç. Per a nosaltres els advocats, que vivim assediats per les reunions, els sucs, els terminis dels escrits processals o els viatges, és imprescindible comptar amb un assessor que sigui capaç de derrocar proactivitat i, literalment, obligar-te a trobar temps i energies per a nosaltres. Aquesta part essencial de la nostra activitat professional que comunica bé i fer-la present en el mercat legal i en la societat. El Conill Blanc és aquest assessor."
Miquel Laborde
Soci fundador de Laborde Marcet
"Els professionals de The White Rabbit s'impliquen en l'essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans"
Gerard Marcet
Soci fundador de Laborde Marcet
“TWR són uns grans professionals de la comunicació i els mitjans. La principal complexitat de treballar amb ells és ser capaç de seguir el ritme que et proposen a nivell d'entrevistes i articles amb els mitjans. Fa anys que treballem amb ells i estem molt còmodes amb aquest partner que considerem estratègic”.
Xavier García
Cluster Manager en Tech Tourism Cluster
"L'acompanyament constant i la versatilitat de The White Rabbit és el millor impuls de marca que pots tenir per a la teva empresa. Des del primer moment, hem tingut un assessorament personalitzat i adaptat al 100% a les necessitats de la nostra entitat. El que més valorem és la proactivitat i l'esforç de l'agència per mantenir les nostres marques vives i actives des del primer minut en què vam iniciar la col·laboració."
Carlos Ángel
Director de Comunicació de Somos Conexión
"Necessitàvem treballar la nostra visibilitat i presència als mitjans de comunicació d'una manera orgànica. TWR ens va proporcionar resultats de manera sorprenentment immediata; la Laura i el seu equip van entendre ràpidament la nostra visió i valors, fent que l'aliança fos molt senzilla. Gràcies a la Laura i el seu equip, hem entès les dinàmiques dels mitjans i els resultats han estat immillorables. A més, no tens la sensació de treballar amb una agència; aconsegueixen integrar-se i formar part de l'equip de comunicació. Gràcies, TWR."
Pedro Carrillo
Fundador i director de la fira Spain Legal Expo
"Del nostre treball amb The White Rabbit destaco dos valors: la seva implicació amb el projecte, anticipant-se fins i tot a les seves necessitats; i el compromís de tot l'equip. Continuem col·laborant amb ells perquè ens permet tenir externalitzada una part de la comunicació molt important per a un esdeveniment i facilita molt la nostra feina perquè ens acompanyen en tot el procés. Han superat amb escreix les nostres expectatives i s'ha convertit en un gran aliat."
Rudolf Rannegger
Deputy General Manager
“Col·laborem amb The White Rabbit per la nostra comunicació interna a més de la comunicació per clients i socis. L'equip treballa amb professionalitat i eficàcia per assegurar la representació adequada de la nostra marca en els mitjans. Agraïm aquesta gran col·laboració i esperem continuar treballant amb ells en un futur per complir els nostres objectius”.
Santiago Agustín
Soci director d’Interfertility.
"Un gran equip, que sobretot inspira confiança i transmet interès per ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens plantegem. Sens dubte seguirem comptant amb ells durant molt de temps!"
Jordi Solé Tuyá
Director executiu de Kreedit
"Després de treballar durant anys amb altres professionals de la comunicació, vam confiar en els serveis de The White Rabbit amb cert escepticisme. Però, de seguida vam constatar la seva implicació, professionalitat i eficàcia. Els primers resultats van arribar en només uns dies. S'han integrat perfectament a la nostra organització i ja són un dels nostres partners que més valorem".
Jaume Portell
CEO de Beabloo
“Treballar amb l'equip de The White Rabbit és realment la millor experiència amb agència que he tingut en els meus més de 25 anys d'experiència professional. Saben on et porten, saben com arribar-hi i t'acompanyen amb mà ferma però amb la delicadesa del que sap cuidar les persones. A The White Rabbit comencen entenent bé quins són els objectius, el valor de la proposta de l'empresa i els perfils comunicatius disponibles, i des d'aquí, construeixen i condueixen el missatge perquè s'entengui, sigui efectiu i útil per als mitjans de comunicació i perquè tingui l’impacte desitjat. The White Rabbit funciona”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Iñaki Unsain
PSI i president d´AEPSI
"Fa anys que treballo amb The White Rabbit, em porten la comunicació, bloc, xarxes socials i campanyes de publicitat a internet. Des que els vaig contractar he aconseguit augmentar el meu nombre de clients de forma molt important. El tracte amb l'equip de The White Rabbit és excel·lent, són molt dinàmics i experts, sens dubte es tracta d'una empresa que jo recomano per a qualsevol empresa que vulgui créixer i millorar el seu posicionament”.
Montse Moreno
Vicepresidenta d'AEPSI i CEO d'Avenir Artesanos
"Para AEPSI, TWR ha sido el conejo blanco que nos ha adentrado en el mundo de la comunicación y desde el primer momento, se han involucrado al 100%, permitiendo contar con un departamento interno de Comunicación en el que confiamos totalmente. Teniéndolos a ellos, tenemos otro nivel de presencia mediática. ¡Esperamos seguirles durante mucho tiempo en este país de las maravillas que es la comunicación y lo recomendamos 1.000 veces como partner, porque desde el principio han entendido lo qué necesitábamos para que la figura del Personal Shopper Inmobiliario llegue a todos los públicos".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Eduardo Clavijo
CEO d'Idoneo.com
“D'ençà que vam començar a treballar amb The White Rabbit, hem aconseguit que el missatge d'Idoneo.com arribi a tot el nostre mercat. Junts hem construït una estratègia de comunicació transversal a tota la nostra línia de negoci amb què mostrar el que és la nostra marca i com treballem per ajudar els nostres clients”.
Xavier Llauradó
CEO de Benditas Drinks
"Treballar amb The White Rabbit significa tenir un partner professional en el departament de comunicació. Un partner que saps que entén i s'adapta a les teves estratègies de negoci per a aconseguir els objectius que tens com a empresa. Per a nosaltres, al ser una startup, és vital comptar amb un partner de comunicació com TWR ja que ens dona estratègia de comunicació, seguretat i velocitat."
Xavier Ruzafa
Director dels Premis Barcelona Catalunya Selecció
“La meva experiència amb The White Rabbit no ha pogut ser més satisfactòria, i ho dic amb total sinceritat. Em van ajudar a tirar endavant el meu projecte just quan més ho necessitava. Aixecar des de zero el primer Premi Barcelona Catalunya Selecció d'oli d'oliva no va ser fàcil i l'equip de TWR em va ajudar en tot moment. Genials!”
Beatriz Bolívar
Internal Sales - Fuji Electric
"Moltes gràcies a The White Rabbit pel servei de formació de Linkedin! Fer aquest curs ha sigut de gran ajuda per a mi; ha estat molt interessant pel que fa als continguts i les fórmules per millorar la marca personal i l'estratègia comercial. Ara ja sé el camí per optimitzar al màxim el meu perfil personal, augmentar la meva visibilitat i la meva xarxa de contactes! Estic totalment satisfeta amb el curs i amb el tracte rebut per part de l'Enan i la Laura, dos grans professionals de la Comunicació i el Màrqueting Digital".
Ramón Riera
CEO d'Eurofincas. Expresident de FIABCI España
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Carles Rodríguez
Director de Global Projects
“Agradezco a The White Rabbit por la incansable ayuda en la difusión de nuestra empresa de reformas integrales en Barcelona. Junto con todo el equipo nos ayudasteis a perfilar nuestro mensaje y difundirlo en muchísimos medios de comunicación”.
José Aragonés
Soci Director de T4 Franquicias
"Amb The White Rabbit vam trobar l'agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin"
Mercedes Blanco
CEO de Vecinos Felices. Exvicepresidenta de FIABCI España
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència d'implicació, proactivitat i creativitat!"
Amaia Marsà
Chief Marketing Officer (CMO) a Voxel
“Més que una agència, The White Rabbit ja forma part de l'equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d'objectius.”
Javier Ortega
CEO de Century 21 New Estate
"Conocí a The White Rabbit hace un año. En la entrevista inicial ya ves que estás delante de grandes profesionales y cuando los contratas ya no puedes prescindir de ellos. Su capacidad para que tu empresa tenga mayor visibilidad y repercusión en medios es altísima. Imprescindibles una vez los has probado. Recomendables 100%".
Gregori Vizcaino
Organitzador International Mobility Congress (IMC) i Barcelona Watch Experience
“White The Rabbit ha format part del nostre projecte des de l'inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de The White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci fundador de La Daurada i La Marabanda
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb The White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Romina Fazio
Product Manager de CKS
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l'estratègia de comunicació que millor s'adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció".
Miguel Arimont Lincoln
Fundador i CEO de LEM Loan e-Market
“The White Rabbit ha resultado ser el mejor partner posible para nuestra estrategia de comunicación, medios y RRPP. Se integran camaleónicamente en la empresa como si de un departamento interno se tratara, entregando una profesionalidad y nivel de trabajo de primerísimo nivel. La confianza mutua que hemos desarrollado, el trato impecable, y el excelente trabajo entregado han hecho que se convirtieran en pilares estratégicos para nosotros. Desde la primera reunión me sorprendió su capacidad de absorción de información sobre un mercado que ni es fácil de explicar a terceros, ni mucho menos hacer que el recipiente lo entienda rápidamente. Lo entendieron a la primera, desarrollando una estrategia de Comunicación y Marketing digno de haber estado años en el sector.  Son extremadamente rápidos y ágiles".
Enric Marimon
CEO de Pongomilogo
“Estem encantats amb el treball de The White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.
Miquel Dosta
CEO de Visionario
“L'equip de The White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.
Aman Cabanas Barfull
Marketing Manager de Jodul
"The White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s'ha integrat molt bé a la nostra organització".
Miguel Angel Notario
Fundador i CEO de Sould Park
“Vam treballar amb TWR en una època de creixement exponencial i l'experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que TWR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.
Amor Pelegri
Sòcia fundadora de Pelegrí Abogados
"The White Rabbit s'implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres".
Jonathan Vila
Organitzador del congrés JBCN Conference
"Podríem definir la nostra relació amb TWR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l'organització i amb un alt nivell d'autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s'esperava, implicant-se en tots els detalls.".
Manel Galindo
CEO de Webcargo
"L'equip de The White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s'han preocupat del més mínim detall perquè l'esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que The White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m'han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa".
Juan Calvo
Fundador y CEO de SOLOIMPRENTA
"En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis".
Marta Gironés
Co-fundadora Albumfy
“Portem molts anys treballant amb The White Rabbit, i des d'un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. The White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de The White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“The White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más