Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

  • Raó social: SHOWING THE WAY SL
  • CIF: B66341850
  • Direcció: C/ PALLARS, 193 OF 420/421 22@ 08005 – BARCELONA – BARCELONA
  • Teléfono: Email: info@whiterabbit.es

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Aquí cal introduir les dades d’inscripció registral de l’empresa (tom, foli, secció, full).

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

La finalitat de la pàgina web és donar a conèixer els serveis que The White Rabbit ofereix als seus potencials clients.

El present avís legal (en endavant, l’”Avís Legal”) regula l’ús de la web: www.whiterabbit.es/ 

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre SHOWING THE WAY SL amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SHOWING THE WAY SL o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SHOWING THE WAY SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni que sigui citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SHOWING THE WAY SL.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

SHOWING THE WAY SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SHOWING THE WAY SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines webs de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SHOWING THE WAY SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SHOWING THE WAY SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.