Publicitat

Necessites especialistes en Publicitat?

L’èxit de determinats projectes depèn de l’òptima combinació d’una estratègia de Comunicació i de Publicitat. Coneixedors d’això, oferim als nostres clients la possibilitat de dissenyar campanyes de publicitat a mida amb la millor negociació possible i monitorització de resultats.

La Publicitat es basa en l’observació de que un subjecte en realitat són dos: el que és i el que li agradaria ser

Patrocini d’esdeveniments empresarials

Ja saps: “qui parteix i reparteix, es porta la millor part”. Participar a esdeveniments és fonamental, però si ets patrocinador, el branding està assegurat. Com el teu departament de comunicació integrat, negociem acords de patrocini d’esdeveniments de rellevància empresarial dins del sector de la teva empresa per generar avantatges enfront la teva competència i màxima visibilitat i prestigi per a la teva marca.

Contractació de mitjans

Ens adaptem al teu pressupost per a la contractació publicitària i dissenyem plans per a la gestió d’espais publicitaris de tots els formats (premsa, ràdio, televisió, online, publicitat exterior, etc…), rendibilitzant al màxim cada gestió amb acords editorials.

Campanyes SEM

L’estratègia de posicionament SEO ha d’anar acompanyada de certa inversió en campanyes SEM. En aquest sentit, realitzem la contractació d’espais publicitaris als cercadors mitjançant la implementació, control i gestió de campanyes per optimitzar el rendiment de cadascuna.

El nostre equip especialitzat s’encarrega de la creació de campanyes SEM identificant les paraules clau relacionades amb el teu sector per a la posterior planificació estratègica i elaboració de continguts.

Estudiem la teva competència i monitoritzem webs del teu sector per detectar oportunitats mentre gestionem la teva inversió de la manera més eficient possible per ocupar els primers llocs en les recerques.

Campanyes a xarxes socials

Som experts en la creació d’anuncis en format imatge, text i / o vídeo per difondre a les xarxes socials, així com en la contractació de campanyes publicitàries pensada per impactar al teu potencial client.

Publicitat Display & Programàtica

Gestionem la col·locació de banners publicitaris als mitjans de comunicació i portals d’informació del teu interès que puguin ajudar a la teva empresa en la generació de nous leads.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más