Màrketing digital

Necessites especialistes en Màrqueting digital?

Cada cop, més empreses necessiten un departament de Màrqueting Digital que les ajudi a col·locar-se a l’aparador pel qual passa el seu univers de consumidors. White Rabbit proposa i dissenya equips de Màrqueting Digital per a qualsevol tipus d’empresa, perquè sabem que qui no té un bon posicionament online no existeix al nou mercat.

Qui no té un bon posicionament online no existeix al nou mercat

Servei d’auditoria

Segur que saps quina imatge tens a Internet? Som experts en dur a terme auditories de la teva presència a la xarxa, de la teva web, el teu posicionament als cercadors, de les teves xarxes socials i de la teva popularitat i reputació online entre el teu públic objectiu.

I si encara no tens imatge, t’ajudem a trobar el teu target als millors canals digitals per a la teva companyia.

Restyling web – SEO friendly

Actualitzem el disseny de la teva web adaptant-lo a les darreres normes d’usabilitat i interacció de Google i de qualsevol plataforma utilitzada per l’allotjament de la teva web mitjançant la posada en marxa de sistemes responsive adaptats a diferents dispositius.

Saps que els tres primers resultats d’una cerca a Google s’emporten el 60% dels clics? A White Rabbit ens encarreguem de millorar el posicionament de la teva web a la llista de resultats als cercadors mitjançant l’optimització de l’estructura i les metadades de la teva web, treballant qualitativament el seu contingut, llenguatge i paraules clau i convertint-la en un portal més útil i rellevant pels usuaris.

Monitorització

Controlem 24/7 la presència i popularitat online de la teva empresa per prevenir qualsevol risc, aprofitar totes les oportunitats i conèixer les tendències que més beneficien el creixement de la teva comunitat online.

Gestió de la reputació online (CRM)

El client sempre té la raó, recordes? A White Rabbit ens encarreguem de tota la gestió online de la relació de la teva marca amb els consumidors. Controlem, en tot moment, la gestió comercial, el màrqueting i el servei d’atenció al client per tal de millorar l’atenció i les relacions amb els teus clients i potencials. En aquest sentit, et proporcionem resultats demostrables perquè gaudeixis d’una gestió comercial estructurada i orientada a incrementar la productivitat en les vendes i comptar amb eines per posar en marxa de campanyes de màrqueting més efectives.

Inbound màrqueting

Creem experiències online que generin un impacte positiu per a la teva empresa atraient als teus clients i potencials a la teva web de manera no intrusiva i establint una relació molt valuosa entre el consumidor i la teva marca perquè perduri en el temps.

Community management (CM)

Compte! Un community manager no és només un gestor que puja contingut a les teves xarxes. T’oferim un servei de community management 360º:

 • Creació i manteniment de perfils socials.
 • Elaboració de continguts per les xarxes.
 • Monitorització i resposta de comentaris.
 • Growth-hacking.
 • Conversió online.
 • Dinamització de comunitats.
 • Gestió de crisi de reputació.
 • Identificació d’influencers.
 • Contractació i gestió de campanyes.

Search Engine Marketing (SEM) & Social Media Marketing (SMM)

El nostre equip de publicitat digital està certificat per Google, Microsoft Advertising i Facebook Blueprint, a més de gestionar campanyes a altres canals publicitaris digitals.

T’ajudarem en tot el procés de desenvolupament de les campanyes: des de la selecció Performance dels diferents canals, fixar objectius, la inversió a realitzar, els missatges més efectius, estudis paraules clau / abast, seguiment i optimització.

Amb l’objectiu d’assolir el major resultat possible per cada cèntim.

Publicitat pagament per clic (PPC) & Programàtica

El nostre equip de publicitat digital t’ajudarà a gestionar les campanyes publicitàries display que millor s’adeqüin al teu buyer persona.

Contractem espais directament a PPC o a subhastes programàtiques, segons els objectius, campanyes i inversions. Per treure el major rèdit possible.

Conceptualitzem, desenvolupem i implementem tot el procés de les campanyes, ajudem als nostres clients a desenvolupar el missatge més efectiu.

Email Marketing

Desenvolupem estratègies de email màrqueting ajustades a les necessitats del teu client. Treballem per optimitzar la teva estratègia de mail i automatitzar processos que ajudin al teu potencial client a confiar en els teus serveis o fidelitzar els que ja ho són.

 • Configurem les millors eines de mercat, tinguis el servei on el tinguis (acumbamail, MailChimp, GetResponse, etc.).
 • Analitzem la usabilitat del disseny i l’efectivitat de l’missatge.
 • Treballem els CTA (call to action) més efectius.
 • Gestionem, enviem, controlem i analitzem les diferents campanyes per aconseguir el major percentatge d’obertures, clics, interacció i el més important: conversió o lead, segons la tipologia de la campanya.

eCommerce

Si estàs pensant en vendre per internet, ja siguin productes o serveis, contacta’ns i nosaltres t’ajudarem en tot el procés de venda, passant per les següents accions:

 • Analitzem amb tu la millor estratègia per arribar al buyer persona.
 • Revisem l’abast potencial del teu mercat, analitzem la quantitat de referències de la botiga online i definim el millor sistema de gestió de la botiga online: ja sigui desenvolupament propi o CMS contrastat (Magento, Prestashop, Shopify, etc.).
 • Ajudem als nostres clients a tota l’estratègia de venda per aconseguir un funnel de conversió purament optimitzat.

Desenvolupament Web

El nostre equip de desenvolupadors, amb una llarga experiència en Frameworks, Gestors CMS o desenvolupaments fets a mida, ajudaran a la teva empresa a tenir una presència digital estable, amb alta precisió en Permormance web (resposta ràpida de petició) validada pels sistemes estàndards de programació, amb una òptima usabilitat, accessibilitat, adaptada a qualsevol tipus de dispositius sota els estàndards de W3C.

A més, amb desenvolupaments a mida segons les necessitats concretes dels serveis / productes de la teva empresa. Treballem: intranets, sistemes de comunicació, descàrregues, formació, gestió CRM.

Apps

Amb el mateix concepte que el nostre servei de desenvolupament web, el nostre equip d’apps developers treballa diferents formats d’aplicacions, ja siguin híbrides o natives, per a tots els sistemes coneguts del mercat (principalment IOS i Android).

Fidelitza al teu client amb l’eina més eficaç del mercat. Alta penetració en el mateix i facilitat de comunicació.

Formació

Ajudem als nostres clients en la digitalització de les seves companyies, per conseqüència lògica, els formem en les àrees digitals realitzades.

Sabem que el món online està sempre en fase d’expansió i el que avui està establert, demà pot quedar obsolet. Per la qual cosa els professionals del màrqueting han d’estar en constant formació.

Així ho fem des de White Rabbit i ho portem incorporat a l’ADN, de manera que hem creat la nostra plataforma White Rabbit Academy. Compartint el nostre coneixement als nostres clients.

Analítica web

T’ajudem a trackejar la teva web o aplicació amb l’eina més potent del mercat. Com a partners de Google Analytics & Tag Manager, t’ajudem a marcar el funnel de navegació de la teva web perquè amb poques mètriques entenguis l’evolució del teu negoci i optimitzis els recursos per a la seva òptima conversió.

Configurem panells informatius perquè de forma àgil tinguis totes les xifres del teu negoci i puguis prendre decisions de manera ràpida.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más