Màrketing digital

Necessites especialistes en Màrqueting digital?

Cada cop, més empreses necessiten un departament de Màrqueting Digital que les ajudi a col·locar-se a l’aparador pel qual passa el seu univers de consumidors. The White Rabbit proposa i dissenya equips de Màrqueting Digital per a qualsevol tipus d’empresa, perquè sabem que qui no té un bon posicionament online no existeix al nou mercat.

Qui no té un bon posicionament online no existeix al nou mercat

Servei d’auditoria

Segur que saps quina imatge tens a Internet? Som experts en dur a terme auditories de la teva presència a la xarxa, de la teva web, el teu posicionament als cercadors, de les teves xarxes socials i de la teva popularitat i reputació online entre el teu públic objectiu.

I si encara no tens imatge, t’ajudem a trobar el teu target als millors canals digitals per a la teva companyia.

Restyling web – SEO friendly

Actualitzem el disseny de la teva web adaptant-lo a les darreres normes d’usabilitat i interacció de Google i de qualsevol plataforma utilitzada per l’allotjament de la teva web mitjançant la posada en marxa de sistemes responsive adaptats a diferents dispositius.

Saps que els tres primers resultats d’una cerca a Google s’emporten el 60% dels clics? A The White Rabbit ens encarreguem de millorar el posicionament de la teva web a la llista de resultats als cercadors mitjançant l’optimització de l’estructura i les metadades de la teva web, treballant qualitativament el seu contingut, llenguatge i paraules clau i convertint-la en un portal més útil i rellevant pels usuaris.

Monitorització

Controlem 24/7 la presència i popularitat online de la teva empresa per prevenir qualsevol risc, aprofitar totes les oportunitats i conèixer les tendències que més beneficien el creixement de la teva comunitat online.

Gestió de la reputació online (CRM)

El client sempre té la raó, recordes? A The White Rabbit ens encarreguem de tota la gestió online de la relació de la teva marca amb els consumidors. Controlem, en tot moment, la gestió comercial, el màrqueting i el servei d’atenció al client per tal de millorar l’atenció i les relacions amb els teus clients i potencials. En aquest sentit, et proporcionem resultats demostrables perquè gaudeixis d’una gestió comercial estructurada i orientada a incrementar la productivitat en les vendes i comptar amb eines per posar en marxa de campanyes de màrqueting més efectives.

Inbound màrqueting

Creem experiències online que generin un impacte positiu per a la teva empresa atraient als teus clients i potencials a la teva web de manera no intrusiva i establint una relació molt valuosa entre el consumidor i la teva marca perquè perduri en el temps.

Community management (CM)

Compte! Un community manager no és només un gestor que puja contingut a les teves xarxes. T’oferim un servei de community management 360º:

 • Creació i manteniment de perfils socials.
 • Elaboració de continguts per les xarxes.
 • Monitorització i resposta de comentaris.
 • Growth-hacking.
 • Conversió online.
 • Dinamització de comunitats.
 • Gestió de crisi de reputació.
 • Identificació d’influencers.
 • Contractació i gestió de campanyes.

Search Engine Marketing (SEM) & Social Media Marketing (SMM)

El nostre equip de publicitat digital està certificat per Google, Microsoft Advertising i Facebook Blueprint, a més de gestionar campanyes a altres canals publicitaris digitals.

T’ajudarem en tot el procés de desenvolupament de les campanyes: des de la selecció Performance dels diferents canals, fixar objectius, la inversió a realitzar, els missatges més efectius, estudis paraules clau / abast, seguiment i optimització.

Amb l’objectiu d’assolir el major resultat possible per cada cèntim.

Publicitat pagament per clic (PPC) & Programàtica

El nostre equip de publicitat digital t’ajudarà a gestionar les campanyes publicitàries display que millor s’adeqüin al teu buyer persona.

Contractem espais directament a PPC o a subhastes programàtiques, segons els objectius, campanyes i inversions. Per treure el major rèdit possible.

Conceptualitzem, desenvolupem i implementem tot el procés de les campanyes, ajudem als nostres clients a desenvolupar el missatge més efectiu.

Email Marketing

Desenvolupem estratègies de email màrqueting ajustades a les necessitats del teu client. Treballem per optimitzar la teva estratègia de mail i automatitzar processos que ajudin al teu potencial client a confiar en els teus serveis o fidelitzar els que ja ho són.

 • Configurem les millors eines de mercat, tinguis el servei on el tinguis (acumbamail, MailChimp, GetResponse, etc.).
 • Analitzem la usabilitat del disseny i l’efectivitat de l’missatge.
 • Treballem els CTA (call to action) més efectius.
 • Gestionem, enviem, controlem i analitzem les diferents campanyes per aconseguir el major percentatge d’obertures, clics, interacció i el més important: conversió o lead, segons la tipologia de la campanya.

eCommerce

Si estàs pensant en vendre per internet, ja siguin productes o serveis, contacta’ns i nosaltres t’ajudarem en tot el procés de venda, passant per les següents accions:

 • Analitzem amb tu la millor estratègia per arribar al buyer persona.
 • Revisem l’abast potencial del teu mercat, analitzem la quantitat de referències de la botiga online i definim el millor sistema de gestió de la botiga online: ja sigui desenvolupament propi o CMS contrastat (Magento, Prestashop, Shopify, etc.).
 • Ajudem als nostres clients a tota l’estratègia de venda per aconseguir un funnel de conversió purament optimitzat.

Desenvolupament Web

El nostre equip de desenvolupadors, amb una llarga experiència en Frameworks, Gestors CMS o desenvolupaments fets a mida, ajudaran a la teva empresa a tenir una presència digital estable, amb alta precisió en Permormance web (resposta ràpida de petició) validada pels sistemes estàndards de programació, amb una òptima usabilitat, accessibilitat, adaptada a qualsevol tipus de dispositius sota els estàndards de W3C.

A més, amb desenvolupaments a mida segons les necessitats concretes dels serveis / productes de la teva empresa. Treballem: intranets, sistemes de comunicació, descàrregues, formació, gestió CRM.

Apps

Amb el mateix concepte que el nostre servei de desenvolupament web, el nostre equip d’apps developers treballa diferents formats d’aplicacions, ja siguin híbrides o natives, per a tots els sistemes coneguts del mercat (principalment IOS i Android).

Fidelitza al teu client amb l’eina més eficaç del mercat. Alta penetració en el mateix i facilitat de comunicació.

Formació

Ajudem als nostres clients en la digitalització de les seves companyies, per conseqüència lògica, els formem en les àrees digitals realitzades.

Sabem que el món online està sempre en fase d’expansió i el que avui està establert, demà pot quedar obsolet. Per la qual cosa els professionals del màrqueting han d’estar en constant formació.

Així ho fem des de The White Rabbit i ho portem incorporat a l’ADN, de manera que hem creat la nostra plataforma The White Rabbit Academy. Compartint el nostre coneixement als nostres clients.

Analítica web

T’ajudem a trackejar la teva web o aplicació amb l’eina més potent del mercat. Com a partners de Google Analytics & Tag Manager, t’ajudem a marcar el funnel de navegació de la teva web perquè amb poques mètriques entenguis l’evolució del teu negoci i optimitzis els recursos per a la seva òptima conversió.

Configurem panells informatius perquè de forma àgil tinguis totes les xifres del teu negoci i puguis prendre decisions de manera ràpida.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A The White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de The White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“The White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de The White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb The White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".
Romina Fazio
Product Manager de CKS
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l'estratègia de comunicació que millor s'adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció".
Miguel Arimont Lincoln
Fundador i CEO de LEM Loan eMarket
“The White Rabbit ha resultado ser el mejor partner posible para nuestra estrategia de comunicación, medios y RRPP. Se integran camaleónicamente en la empresa como si de un departamento interno se tratara, entregando una profesionalidad y nivel de trabajo de primerísimo nivel. La confianza mutua que hemos desarrollado, el trato impecable, y el excelente trabajo entregado han hecho que se convirtieran en pilares estratégicos para nosotros. Desde la primera reunión me sorprendió su capacidad de absorción de información sobre un mercado que ni es fácil de explicar a terceros, ni mucho menos hacer que el recipiente lo entienda rápidamente. Lo entendieron a la primera, desarrollando una estrategia de Comunicación y Marketing digno de haber estado años en el sector.  Son extremadamente rápidos y ágiles".
Carles Rodríguez
Director de Global Projects
“Agradezco a The White Rabbit por la incansable ayuda en la difusión de nuestra empresa de reformas integrales en Barcelona. Junto con todo el equipo nos ayudasteis a perfilar nuestro mensaje y difundirlo en muchísimos medios de comunicación”.
Vicenç Hernández Reche
CEO de Tecnotramit
"Trabajar con The White Rabbit es el claro ejemplo de los beneficios de la externalización. Desde el primer momento su nivel de implicación y trabajo colaborativo hacen que tengas la sensación de estar trabajando con gente de tu propia organización. La capacidad de adaptación de las necesidades del cliente y el entendimiento de la constante evolución del mercado les hacen estar en permanente atención sobre la evolución y necesidades de tu marca, así como de tu capacidad de comunicación. Pero más allá del logro profesional es su cercanía, confianza y humanidad lo que hace de White Rabbit el socio perfecto para establecer una estrategia de comunicación duradera y confortable".
Javier Ortega
CEO de Century 21 New Estate
"Conocí a The White Rabbit hace un año. En la entrevista inicial ya ves que estás delante de grandes profesionales y cuando los contratas ya no puedes prescindir de ellos. Su capacidad para que tu empresa tenga mayor visibilidad y repercusión en medios es altísima. Imprescindibles una vez los has probado. Recomendables 100%".
Montse Moreno
Vicepresidenta d'AEPSI
"Para AEPSI, WR ha sido el conejo blanco que nos ha adentrado en el mundo de la comunicación y desde el primer momento, se han involucrado al 100%, permitiendo contar con un departamento interno de Comunicación en el que confiamos totalmente. Teniéndolos a ellos, tenemos otro nivel de presencia mediática. ¡Esperamos seguirles durante mucho tiempo en este país de las maravillas que es la comunicación y lo recomendamos 1.000 veces como partner, porque desde el principio han entendido lo qué necesitábamos para que la figura del Personal Shopper Inmobiliario llegue a todos los públicos".
José Aragonés
Soci Director de T4 Franquicias
"Amb The White Rabbit vam trobar l'agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin"
Gregori Vizcaino
Organitzador de Barcelona Watch Experience
“White The Rabbit ha format part del nostre projecte des de l'inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”
Enric Marimon
CEO de Pongomilogo
“Estem encantats amb el treball de The White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.
Miquel Dosta
General Manager Visionario
“L'equip de The White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.
Aman Cabanas Barfull
Marketing Manager de JODUL
"The White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s'ha integrat molt bé a la nostra organització".
Miguel Angel Notario
Gerent de Sould Park
“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l'experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.
Amor Pelegri
Socia fundadora de Pelegri Abogados
"The White Rabbit s'implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres".
Marta Gironés
Co-fundadora Albumfy
“Portem molts anys treballant amb The White Rabbit, i des d'un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. The White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.
Jonathan Vila
Organitzador Congrés JBCNConf
"Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l'organització i amb un alt nivell d'autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s'esperava, implicant-se en tots els detalls.".
Manel Galindo
CEO de Webcargo
"L'equip de The White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s'han preocupat del més mínim detall perquè l'esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que The White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m'han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa".
Mercedes Blanco
Vicepresidenta Primera FIABCI España
"Treballar amb The White Rabbit és una experiència d'implicació, proactivitat i creativitat!"
Miquel Laborde
Soci fundador de Laborde Marcet
"Els professionals de The White Rabbit s'impliquen en l'essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans"
Amaia Marsà
Directora de MKT d'Atomian
“Més que una agència, The White Rabbit ja forma part de l'equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d'objectius.”
Juan Calvo
Fundador i CEO de SOLOIMPRENTA
"En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más