Disseny

Necessites especialistes en Disseny Gràfic?

Creem imatge. Oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb un departament de disseny pels encàrrecs de màxima envergadura, com és la construcció de la imatge d’una empresa o projecte, així com de treballs menors.

Una imatge val més que 1.000.000 paraules

Disseny gràfic de materials

La bellesa és un element fonamental de seducció. No subestimis el component estètic dels teus materials corporatius.

A White Rabbit som experts en el disseny de tot tipus de materials de comunicació, logotips, catàlegs, flyers, banner digitals, cartells, lones, imatges que transmetin a la perfecció la filosofia i valors de la teva empresa i l’esperit de la teva marca.

Controlem tot el procés d’elaboració, edició, maquetació i traducció de materials per aconseguir el resultat idoni per a la teva empresa.

Disseny i programació web

La teva web és la teva imatge! El primer que faran els teus potencials clients serà buscar-te a Internet.

Comptem amb amplis coneixements en el disseny i el redisseny de webs de tots els sectors.

Millorem l’experiència d’usuari, incrementem la usabilitat i la navegació de la teva web per fer-la fàcil i intuïtiva i aconseguim el disseny més atractiu per fer-la memorable.

Disseny i programació d’apps

El creixement de l’ús dels smartphones és imparable i el de les seves aplicacions també. A White Rabbit comptem amb un equip expert en llenguatges de programació d’apps per a les principals plataformes com iOS i Android, així com en la seva integració dins dels sistemes d’informació de la teva empresa.

E-Commerce

Més del 80% dels usuaris ja compra via mòbil. Vols internacionalitzar el teu negoci amb un sol clic? El nostre equip informàtic s’encarrega de fer el teu comerç electrònic per poder oferir als teus clients i potencials una alternativa en línia a la botiga física que uneixi estètica i funcionalitat, creant una experiència de compra visual, ràpida i pràctica.
Cuidem tots els detalls, des de l’arquitectura informàtica fins a la seva adaptabilitat als diferents dispositius i pantalles, passant per la usabilitat i l’experiència d’usuari.

Social Media

No t’oblidis del disseny de les teves xarxes socials. La identitat corporativa d’una marca és imprescindible quan es té contacte directe amb l’usuari. Dissenyem tot tipus de creativitats, tipografies, muntatges, logos i imatges per construir una estètica constantment actualitzada a les noves tendències visuals i que la unió i complicitat entre la teva marca i els seus followers sigui total.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem? Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más