Relacions públiques

Necessites especialistes en Relacions públiques?

A White Rabbit, entenem la importància fonamental de les Relacions Públiques per a una empresa, per això dissenyem estratègies d’èxit, per estar en boca de tots!

Només hi ha una cosa al món pitjor que estar en boca dels altres, i és no estar en boca de ningú

Esdeveniments

Què serien les relacions públiques sense els esdeveniments? A White Rabbit comptem amb una àmplia experiència pel que fa a l’organització d’esdeveniments, presentacions, showrooms i inauguracions en els sectors de moda, real estate, tecnologia, restauració i gran consum. Controlem tot el projecte de principi a fi sense descuidar cap detall:

  • Elaboració de llistats de convidats
  • Lloguer d’espais
  • Gestió de càtering i control de proveïdors
  • Negociació de tarifes
  • Encàrrec de materials (stands, photocalls, roll ups, marcs d’Instagram, díptics, catàlegs, cartells, flyers, revistes, USB personalitzats, etc.)
  • Servei de fotografia
  • Producció audiovisual

Viatges de familiarització (press i fam trips)

Un viatge és una suma d’experiències que formen part d’un record present. Com que sabem la importància d’aquest tipus d’accions com a generadores de noves oportunitats, organitzem press trips (per a mitjans de comunicació i influencers) y fam trips (altres públics d’interès) per donar a conèixer el teu destí, establiment, producte o servei creant experiències memorables i generant un major engagement entre la teva marca i els teus clients.

Comunicació institucional

No perdis de vista quin lloc ocupes al teu entorn institucional. Implementem i desenvolupem estratègies de relacions públiques pel posicionament i la implantació de la teva organització dins del seu camp d’activitat empresarial i institucional.

Gestió de KOLs o líders d’opinió

Liderar no només implica ser escoltat, vol dir ser persuasiu. Construïm i desenvolupem una relació sòlida entre els portaveus de la teva marca i els principals mitjans de comunicació, orientada a treballar el personal branding dels teus directius. Sens dubte els convertim en KOLs (key opinion leaders) i en referents del seu sector, posant en marxa accions que potencien el seu coneixement, influència, presència, visibilitat i prestigi com veus expertes en el seu sector.

Speaking opportunities

Saber estar en el lloc exacte en el moment exacte.

Gestionem la presència dels directius i portaveus de la teva companyia en conferències, seminaris, fòrums, jornades, ponències, debats, roundtables i qualsevol altra reunió o acte sectorial que estableixi un increment del prestigi i coneixement del portaveu i els permetin traslladar els missatges clau de la teva marca als seus públics objectius.

Stakeholders mapping

Identifiquem els grups d’activitat d’interès per a la teva empresa i analitzem la influència positiva que aquests poden tenir a la generació de new business i de sinergies que permetin l’increment dels teus resultats.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Ruth Cuscó
Directora gerent d'ASHO
"A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d'equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d'empresa i la nostra identitat corporativa".
Juliana Macari
CEO de One Massage Buenos Aires
“L'equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.
Santiago Montero
CEO d'Aervio
"Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s'adapten, assessoren i fan seu cada projecte".
Montserrat Batlle
Directora de Marquèting de donpiso
"No tengo más que palabras de agradecimiento y reconocimiento por los niveles de profesionalidad, experiencia e implicación, en especial con la división de comunicación y marketing online. Muy recomendable tanto por calidad de servicio como por trato humano".
Gerard Duelo
President del Consejo General de Colegios API de España
"Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.
Ramón Riera
President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas
"Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s'han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball".
Cristina Palomino & Toni Higueruelo
Fundadors de Rollyhoo
“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l'essència de la teva marca".
Pere Cerdá
Director VI3 Informática
"Treballem conjuntament amb l'equip de White Rabbit com si formessin part de l'estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d'una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d'adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L'empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables".
Domingo Hernández González
Soci directiu de La Daurada
"Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d'altres agències amb les que hem col·laborat... En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació... seguirem confiant en ells!!!!"
Anna Puigdevall Sagrera
Gerent de la AIC
"Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l'ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d'una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats".

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació:

New Field

T’esperem

Les nostres oficines

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid

-34 667 656 269

Ver más

Oficina de Barcelona

Ronda Sant Pere 16, Planta 1a
Barcelona

+34 651 441 417

Ver más

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires

+54 91164291450

Ver más