ESP ENG

Una marca no és només el que és
sinó com ho comunica…

Necessites un departament de Comunicació real, compromès i integrat?

A White Rabbit proposem i facilitem a totes les empreses (siguin grans o petites) el poder comptar amb un departament de Comunicació, Relacions Públiques i Màrqueting Digital propi i de qualitat, que s’integri amb la companyia, s’identifiqui amb la marca i pugui respondre davant de qualsevol situació, demanda o crisi. Això es tradueix en la dinàmica diària d’un departament integrat que es preocupa, involucra i pensa a favor dels interessos de l’empresa.

Testimonials dels nostres clients confirmen l’eficàcia del mètode White Rabbit.

Juan Calvo

Fundador y CEO de SOLOIMPRENTA

«En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis».

Romina Fazio

Product Manager de CKS

«Treballar amb White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l’estratègia de comunicació que millor s’adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció».

Anna Puigdevall Sagrera

Gerent de la AIC

«Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l’ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d’una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats».

Domingo Hernández González

Soci directiu de La Daurada

«Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d’altres agències amb les que hem col·laborat… En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació… seguirem confiant en ells!!!!»

Pere Cerdá

Director VI3 Informática

«Treballem conjuntament amb l’equip de White Rabbit com si formessin part de l’estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d’una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d’adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L’empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables».

 

Cristina Palomino & Toni Higueruelo

Fundadors de Rollyhoo

“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l’essència de la teva marca».

Ramón Riera

President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas

«Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s’han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball».

Gerard Duelo

President del Consejo General de Colegios API de España

«Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.

Montserrat Batlle

Directora de Marquèting de donpiso

«No tinc més que paraules d’agraïment i reconeixement pels nivells de professionalitat, experiència i implicació, especialment amb la divisió de comunicació i màrqueting en línia. Molt recomanable tan per la qualitat de servei com pel tracte humà».

Santiago Montero

CEO d'Aervio

«Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s’adapten, assessoren i fan seu cada projecte».

Juliana Macari

CEO de One Massage Buenos Aires

“L’equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.

Ruth Cuscó

Directora gerent d'ASHO

«A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d’equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d’empresa i la nostra identitat corporativa».

Manel Galindo

CEO de Webcargo

«L’equip de White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s’han preocupat del més mínim detall perquè l’esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m’han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa».

Mercedes Blanco

Vicepresidenta Primera FIABCI España

«Treballar amb White Rabbit és una experiència d’implicació, proactivitat i creativitat!»

Jonathan Vila

Organitzador Congrés JBCNConf

«Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l’organització i amb un alt nivell d’autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s’esperava, implicant-se en tots els detalls.».

Marta Gironés

Co-fundadora Albumfy

“Portem molts anys treballant amb White Rabbit, i des d’un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.

Amor Pelegri

Socia fundadora de Pelegri Abogados

«White Rabbit s’implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres».

Miguel Angel Notario

Gerent de Sould Park

“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l’experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.

Aman Cabanas Barfull

Marquèting Manager de JODUL

«White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s’ha integrat molt bé a la nostra organització».

Miquel Dosta

General Manager Visionario

“L’equip de White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.

Enric Marimon

CEO de Pongomilogo

“Estem encantats amb el treball de White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.

Gregori Vizcaino

Organitzador de Barcelona Watch Experience

“White Rabbit ha format part del nostre projecte des de l’inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”

José Aragonés

Soci Director de T4 Franquicias

«Amb White Rabbit vam trobar l’agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin»

Amaia Marsà

Directora de MKT d'Atomian

“Més que una agència, White Rabbit ja forma part de l’equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d’objectius.”

Miquel Laborde

Soci fundador de Laborde Marcet

«Els professionals de White Rabbit s’impliquen en l’essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans»

Juan Calvo

Fundador y CEO de SOLOIMPRENTA

«En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis».

100.000

Impactes a l’any

105M

Valoració publicitària

315M

Valoració informativa

150

ROI

Comunicació corporativa

El prestigi i visibilitat de la teva marca han d’anar de la mà d’una bona estratègia de comunicació empresarial. Liderem des de l’inici tots els elements sobre els quals es basa la teva comunicació corporativa. El nostre objectiu és que la teva identitat com a empresa (com la perceps tu) concordi amb la imatge que projecta (com la perceben els altres), fixant les pautes i polítiques de comunicació de la teva organització a nivell intern i extern.

Ens encarreguem de realitzar:

 • Auditories estratègiques de comunicació.
 • Creació i desenvolupament de campanyes.
 • Relació amb els mitjans de comunicació en línia i fora de línia (trobades one-to-one, entrevistes, rodes de premsa, esmorzars informatius, etc.)
 • Monitorització permanent.
 • Formació de portaveus.
 • Accions de cross-màrqueting

 

↑ Menú

Presentación Atomian

Comunicación de Producto para Bissú

Comunicació de producte

Fes que els teus productes parlin per tu. Elaborem estratègies de comunicació de producte utilitzant les eines de comunicació més adequades en cada cas per traslladar als teus clients i potencials el valor afegit dels teus productes.

 • Disseny estratègic de campanyes de promoció.
 • Accions de co-branding
 • Product placement
 • Shootings
 • Accions d’intercanvi i préstec de productes.

 

↑ Menú

Gestió d’impactes mediàtics
Materials de premsa

Per triomfar no n’hi ha prou amb ser una referència, cal ser-ho, però també cal semblar-ho. Amb l’objectiu de gestionar aparicions als mitjans de comunicació d’interès per a la teva empresa treballem en l’elaboració de notes de premsa corporate, de producte / servei i sectorials, així com en la publicació i difusió d’informes, tribunes i articles d’opinió adaptats a les necessitats de comunicació de la teva marca i els seus portaveus per convertir-los en líder d’informació i opinió del seu sector.

A White Rabbit elaborem i dissenyem tot tipus de materials de premsa:

 • Dossiers de premsa
 • Perfils directius
 • Argumentaris i Q&A
 • Discursos i presentacions
 • Tribunes
 • Articles d’opinió

 

↑ Menú

Gestión Impactos mediáticos Atomian

formación portavoces barnes

Formació de portaveus

Els portaveus d’una empresa són la seva cara, la seva imatge i veu. És a dir, són els encarregats de transmetre al món la identitat, missió i valors corporatius que defineixen a una marca. A White Rabbit formem i assessorem en tot moment als portaveus de la teva empresa en la seva preparació per atendre qualsevol tipus d’entrevista amb mitjans de comunicació de qualsevol format (on i off, ràdio i televisió). Treballem tant el perfeccionament de la comunicació verbal i no verbal, així com els missatges clau que busca transmetre l’empresa.

↑ Menú

Esdeveniments amb mitjans

Una imatge val més que mil paraules. I un esdeveniment amb mitjans de comunicació és una gran oportunitat per a transmetre els teus valors corporatius. Tenim una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments amb mitjans, des d’esmorzars informatius, meetings informals i rodes de premsa, fins a showrooms i inauguracions en els sectors de moda, real estate, tecnologia, restauració i gran consum.

Controlem tot el projecte de principi a fi sense descuidar cap detall:

 • Convocatòria de mitjans, follow up.
 • Lloguer d’espais
 • Gestió de catering
 • Gestió general de proveïdors (stands, photocalls, roll ups, marcs d’Instagram, díptics, catàlegs, cartells, flyers, revistes, USB personalitzats, etc.)
 • Servei de fotografia i producció audiovisual.

 

↑ Menú

evento con medios donpiso

Entrevistas one-to-one Barnes

Entrevistes / one-to-one

Els periodistes són els teus amics, dedica’ls temps. Gràcies a la nostra àmplia agenda de contactes i bases de dades de tots els sectors de l’univers mediàtic, gestionem entrevistes i one-to-one amb periodistes de prestigi pertanyents a mitjans de màxim interès per a la teva empresa.

Una relació fluïda entre el portaveu de la marca i els principals mitjans de comunicació generalistes i especialitzats és imprescindible per a la seva consolidació com a font d’opinió.

 

↑ Menú

Influencers/bloggers

Cerques als millors ambaixadors per la teva marca? Comptem amb una gran experiència en la realització d’accions innovadores i reeixides amb influencers, bloggers i celebrities que s’ajustin als objectius, imatge corporativa i públic objectiu de la teva empresa. Planifiquem, pressupostem i gestionem tot el procés:

 • Set up de la campanya
 • Identificació d’influencers
 • Selecció i activació d’influencers
 • Gestió de campanyes
 • Medició i informe de resultats.

 

↑ Menú

Relación con influencers para CKS

Prevenció i Comunicació de Crisi

Les crisis són una de les grans amenaces per a la popularitat i prestigi d’una marca, elements sense els quals la teva empresa perdrà qualsevol poder d’atracció i convicció cap als teus clients. Com a departament de comunicació integrat, dissenyem estratègies de comunicació per a la prevenció i gestió de crisi.

Recorda que en un món globalitzat i amb contínua comunicació entre marques i consumidors, no hi ha crisi petites. Establim un ordre d’actuació perquè, en cas de ser necessari, s’activi un Gabinet de Crisi per mitigar o neutralitzar informacions negatives que puguin afectar la imatge de la teva marca.

 

↑ Menú

Anàlisi de resultats i clipping

Cerquem resultats constantment! Portem a terme la unificació i anàlisi diària de totes les aparicions de la teva empresa en els mitjans de comunicació perquè estiguis informat de l’abast i l’impacte que la nostra estratègia de comunicació està tenint en tot moment. La informació és poder, sobretot si la tens a temps.

 • Clipping mensual
 • Valoracions publicitàries i econòmiques
 • Anàlisi d’evolució
 • Anàlisi de la competència.

 

↑ Menú

Som Agència de Comunicació

Perquè ens encanten els reptes, o si tens dubtes, és hora de contactar amb nosaltres 🙂  Responsable: Showing the Way SL
  Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
  Legitimació: Consentiment de l’interessat
  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
  Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal. Pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es