ESP ENG

Qui no té un bon posicionament online
no existeix al nou mercat

Necessites especialistes
en Màrqueting Online?

Cada cop, més empreses necessiten un departament de Màrqueting Digital que les ajudi a col·locar-se a l’aparador pel qual passa el seu univers de consumidors. White Rabbit proposa i dissenya equips de Màrqueting Digital per a qualsevol tipus d’empresa, perquè sabem que qui no té un bon posicionament online no existeix al nou mercat.

 

Testimonials dels nostres clients confirmen l’eficàcia del mètode White Rabbit.

Juan Calvo

Fundador y CEO de SOLOIMPRENTA

«En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis».

Romina Fazio

Product Manager de CKS

«Treballar amb White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l’estratègia de comunicació que millor s’adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció».

Anna Puigdevall Sagrera

Gerent de la AIC

«Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l’ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d’una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats».

Domingo Hernández González

Soci directiu de La Daurada

«Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d’altres agències amb les que hem col·laborat… En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació… seguirem confiant en ells!!!!»

Pere Cerdá

Director VI3 Informática

«Treballem conjuntament amb l’equip de White Rabbit com si formessin part de l’estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d’una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d’adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L’empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables».

 

Cristina Palomino & Toni Higueruelo

Fundadors de Rollyhoo

“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l’essència de la teva marca».

Ramón Riera

President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas

«Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s’han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball».

Gerard Duelo

President del Consejo General de Colegios API de España

«Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.

Montserrat Batlle

Directora de Marquèting de donpiso

«No tinc més que paraules d’agraïment i reconeixement pels nivells de professionalitat, experiència i implicació, especialment amb la divisió de comunicació i màrqueting en línia. Molt recomanable tan per la qualitat de servei com pel tracte humà».

Santiago Montero

CEO d'Aervio

«Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s’adapten, assessoren i fan seu cada projecte».

Juliana Macari

CEO de One Massage Buenos Aires

“L’equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.

Ruth Cuscó

Directora gerent d'ASHO

«A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d’equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d’empresa i la nostra identitat corporativa».

Manel Galindo

CEO de Webcargo

«L’equip de White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s’han preocupat del més mínim detall perquè l’esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m’han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa».

Mercedes Blanco

Vicepresidenta Primera FIABCI España

«Treballar amb White Rabbit és una experiència d’implicació, proactivitat i creativitat!»

Jonathan Vila

Organitzador Congrés JBCNConf

«Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l’organització i amb un alt nivell d’autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s’esperava, implicant-se en tots els detalls.».

Marta Gironés

Co-fundadora Albumfy

“Portem molts anys treballant amb White Rabbit, i des d’un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.

Amor Pelegri

Socia fundadora de Pelegri Abogados

«White Rabbit s’implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres».

Miguel Angel Notario

Gerent de Sould Park

“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l’experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.

Aman Cabanas Barfull

Marquèting Manager de JODUL

«White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s’ha integrat molt bé a la nostra organització».

Miquel Dosta

General Manager Visionario

“L’equip de White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.

Enric Marimon

CEO de Pongomilogo

“Estem encantats amb el treball de White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.

Gregori Vizcaino

Organitzador de Barcelona Watch Experience

“White Rabbit ha format part del nostre projecte des de l’inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”

José Aragonés

Soci Director de T4 Franquicias

«Amb White Rabbit vam trobar l’agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin»

Amaia Marsà

Directora de MKT d'Atomian

“Més que una agència, White Rabbit ja forma part de l’equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d’objectius.”

Miquel Laborde

Soci fundador de Laborde Marcet

«Els professionals de White Rabbit s’impliquen en l’essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans»

Juan Calvo

Fundador y CEO de SOLOIMPRENTA

«En SOLOIMPRENTA estamos muy satisfechos con el trabajo de todo el equipo, profesionales que se implican con la estrategia de la compañía y con nuestro departamento de marketing buscando siempre aportar valor y reforzar nuestra imagen de marca. Su grado de involucración va más allá de lo profesional, aportando soluciones e ideas que nos ayudan a reforzar nuestros valores. Enhorabuena EQUIPO por todo lo que nos aportáis».

Digues què necessites

I nosaltres et farem un pla de màrqueting online a mida:

Auditoria on-line       Gestió de la reputació on-line (CRM)       Analítica web       Community Manager       Monitorització

Posicionament a cercadors (SEO)       Publicitat pagament per clic (PPC) & Programàtica       SEM & SMM       Email Marketing       e-Commerce

Disseny i programació web       Disseny i programació de APPs       Formació on-line

Servei d’auditoria

Segur que saps quina imatge tens a Internet? Som experts en dur a terme auditories de la teva presència a la xarxa, de la teva web, el teu posicionament als cercadors, de les teves xarxes socials i de la teva popularitat i reputació online entre el teu públic objectiu.

I si encara no tens imatge, t’ajudem a trobar el teu target als millors canals digitals per a la teva companyia.

 

↑ Menú

Restyling web – SEO friendly

Actualitzem el disseny de la teva web adaptant-lo a les darreres normes d’usabilitat i interacció de Google i de qualsevol plataforma utilitzada per l’allotjament de la teva web mitjançant la posada en marxa de sistemes responsive adaptats a diferents dispositius.

Saps que els tres primers resultats d’una cerca a Google s’emporten el 60% dels clics? A White Rabbit ens encarreguem de millorar el posicionament de la teva web a la llista de resultats als cercadors mitjançant l’optimització de l’estructura i les metadades de la teva web, treballant qualitativament el seu contingut, llenguatge i paraules clau i convertint-la en un portal més útil i rellevant pels usuaris.

 

↑ Menú

Monitorització

Controlem 24/7 la presència i popularitat online de la teva empresa per prevenir qualsevol risc, aprofitar totes les oportunitats i conèixer les tendències que més beneficien el creixement de la teva comunitat online.

 

↑ Menú

«Al monitoritzar aconseguim controlar i planificar la millor estratègia eficaçment»

Dashboard Mention - CRM

Gestió de la reputació online (CRM)

El client sempre té la raó, recordes? A White Rabbit ens encarreguem de tota la gestió online de la relació de la teva marca amb els consumidors. Controlem, en tot moment, la gestió comercial, el màrqueting i el servei d’atenció al client per tal de millorar l’atenció i les relacions amb els teus clients i potencials. En aquest sentit, et proporcionem resultats demostrables perquè gaudeixis d’una gestió comercial estructurada i orientada a incrementar la productivitat en les vendes i comptar amb eines per posar en marxa de campanyes de màrqueting més efectives.

 

↑ Menú

Inbound màrqueting

Creem experiències online que generin un impacte positiu per a la teva empresa atraient als teus clients i potencials a la teva web de manera no intrusiva i establint una relació molt valuosa entre el consumidor i la teva marca perquè perduri en el temps.

 

↑ Menú

Community Manager Services

Community management (CM)

Compte! Un community manager no és només un gestor que puja contingut a les teves xarxes. T’oferim un servei de community management 360º:

 • Creació i manteniment de perfils socials.
 • Elaboració de continguts per les xarxes.
 • Monitorització i resposta de comentaris.
 • Growth-hacking.
 • Conversió online.
 • Dinamització de comunitats.
 • Gestió de crisi de reputació.
 • Identificació d’influencers.
 • Contractació i gestió de campanyes.

 

↑ Menú

Search Engine Marketing (SEM)
& Social Media Marketing (SMM)

El nostre equip de publicitat digital està certificat per Google, Microsoft Advertising i Facebook Blueprint, a més de gestionar campanyes a altres canals publicitaris digitals.

T’ajudarem en tot el procés de desenvolupament de les campanyes: des de la selecció Performance dels diferents canals, fixar objectius, la inversió a realitzar, els missatges més efectius, estudis paraules clau / abast, seguiment i optimització.

Amb l’objectiu d’assolir el major resultat possible per cada cèntim.

 

↑ Menú

publicidad

Publicitat pagament per clic (PPC) & Programática

El nostre equip de publicitat digital t’ajudarà a gestionar les campanyes publicitàries display que millor s’adeqüin al teu buyer persona.

Contractem espais directament a PPC o a subhastes programàtiques, segons els objectius, campanyes i inversions. Per treure el major rèdit possible.

Conceptualitzem, desenvolupem i implementem tot el procés de les campanyes, ajudem als nostres clients a desenvolupar el missatge més efectiu.

 

↑ Menú

Email Marketing

Desenvolupem estratègies de email màrqueting ajustades a les necessitats del teu client. Treballem per optimitzar la teva estratègia de mail i automatitzar processos que ajudin al teu potencial client a confiar en els teus serveis o fidelitzar els que ja ho són.

 • Configurem les millors eines de mercat, tinguis el servei on el tinguis (acumbamail, MailChimp, GetResponse, etc.).
 • Analitzem la usabilitat del disseny i l’efectivitat de l’missatge.
 • Treballem els CTA (call to action) més efectius.
 • Gestionem, enviem, controlem i analitzem les diferents campanyes per aconseguir el major percentatge d’obertures, clics, interacció i el més important: conversió o lead, segons la tipologia de la campanya.

 

↑ Menú

eCommerce

Si estàs pensant en vendre per internet, ja siguin productes o serveis, contacta’ns i nosaltres t’ajudarem en tot el procés de venda, passant per les següents accions:

 • Analitzem amb tu la millor estratègia per arribar al buyer persona.
 • Revisem l’abast potencial del teu mercat, analitzem la quantitat de referències de la botiga online i definim el millor sistema de gestió de la botiga online: ja sigui desenvolupament propi o CMS contrastat (Magento, Prestashop, Shopify, etc.).
 • Ajudem als nostres clients a tota l’estratègia de venda per aconseguir un funnel de conversió purament optimitzat.

 

↑ Menú

Desenvolupament Web

El nostre equip de desenvolupadors, amb una llarga experiència en Frameworks, Gestors CMS o desenvolupaments fets a mida, ajudaran a la teva empresa a tenir una presència digital estable, amb alta precisió en Permormance web (resposta ràpida de petició) validada pels sistemes estàndards de programació, amb una òptima usabilitat, accessibilitat, adaptada a qualsevol tipus de dispositius sota els estàndards de W3C.

A més, amb desenvolupaments a mida segons les necessitats concretes dels serveis / productes de la teva empresa. Treballem: intranets, sistemes de comunicació, descàrregues, formació, gestió CRM.

 

↑ Menú

Apps

Amb el mateix concepte que el nostre servei de desenvolupament web, el nostre equip d’apps developers treballa diferents formats d’aplicacions, ja siguin híbrides o natives, per a tots els sistemes coneguts del mercat (principalment IOS i Android).

Fidelitza al teu client amb l’eina més eficaç del mercat. Alta penetració en el mateix i facilitat de comunicació.

 

↑ Menú

Formació

Ajudem als nostres clients en la digitalització de les seves companyies, per conseqüència lògica, els formem en les àrees digitals realitzades.

Sabem que el món online està sempre en fase d’expansió i el que avui està establert, demà pot quedar obsolet. Per la qual cosa els professionals del màrqueting han d’estar en constant formació.

Així ho fem des de White Rabbit i ho portem incorporat a l’ADN, de manera que hem creat la nostra plataforma White Rabbit Academy. Compartint el nostre coneixement als nostres clients.

 

↑ Menú

Analítica web

T’ajudem a trackejar la teva web o aplicació amb l’eina més potent del mercat. Com a partners de Google Analytics & Tag Manager, t’ajudem a marcar el funnel de navegació de la teva web perquè amb poques mètriques entenguis l’evolució del teu negoci i optimitzis els recursos per a la seva òptima conversió.

Configurem panells informatius perquè de forma àgil tinguis totes les xifres del teu negoci i puguis prendre decisions de manera ràpida.

 

↑ Menú

Som Agència de Marketing Online

Perquè ens encanten els reptes, o si tens dubtes, és hora de contactar amb nosaltres 🙂  Responsable: Showing the Way SL
  Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
  Legitimació: Consentiment de l’interessat
  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
  Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal. Pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es