ESP ENG

El teu departament
de comunicació

White Rabbit crea, posa en marxa i gestiona el teu propi departament integral de Comunicació, a mesura. Sigui quina sigui la mida, capacitat pressupostària o estructura de l’empresa. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en el mercat i el nostre know how ens permet dissenyar, planificar i executar accions d’èxit pels nostres clients, tant nacionals com internacionals.

 

Som membres de:

Barcelona Tech City

Presència mediàtica, posicionament, prestigi, reputació… ja no són conceptes abstractes només assequibles per a grans empreses capaces d’invertir importants pressupostos.

Els nostres serveis

Àrees de treball

Relació amb els mitjans

En aquest món globalitzat els mitjans de comunicació es sorprenen cada dia menys… Vols que la teva relació amb els mitjans tingui un valor diferencial?

Veure més >

Relacions Públiques

«Només hi ha una cosa al món pitjor que estar en boca dels altres, i és no
estar en boca de ningú.»
(Oscar Wilde)
A White Rabbit, entenem la importància fonamental de les Relacions Públiques per a una empresa, per això dissenyem estratègies d’èxit per estar en boca de tots!

Veure més >

Estratègia Online

No hi ha límit de velocitat a l’autopista digital.
Tota empresa necessita un departament de Digital que l’ajudi a col·locar-se a l’aparador pel que passa l’univers de consumidors. White Rabbit dissenya plans de Màrqueting Online perquè sabem que, qui no té un bon posicionament, no existeix en el nou mercat.

Veure més >

publicidadPublicitat

L’èxit de determinats projectes depèn de l’òptima combinació d’una estratègia de Comunicació i de Publicitat. Coneixedors d’això, oferim als nostres clients la possibilitat de dissenyar campanyes de publicitat amb la millor negociació possible i monitorització de resultats.

Veure més >

brand experienceBrand Experience

La comunicació més exitosa no depèn de la difusió d’informació sinó de la creació d’experiències per a ser viscudes. White Rabbit compta amb un departament de Brand Experience dedicat a la creació d’esdeveniments, partnerships amb altres marques, i vivències B2B i B2C.

Veure més >

diseñoDiseny

Creem imatge. Oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb un departament de disseny pels encàrrecs de màxima envergadura, com és la construcció de la imatge d’una empresa o projecte, així com de treballs de diferent índole.

Veure més >

100.000

Impactes a l’any

105M

Valoració publicitària

315M

Valoració informativa

150

ROI

Els nostres clients – Què diuen de nosaltres

Projectes vigents a l’actualitat, ordenats cronològicament

Romina Fazio

Product Manager de CKS

«Treballar amb White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l’estratègia de comunicació que millor s’adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció».

Anna Puigdevall Sagrera

Gerent de la AIC

«Avui en dia si no et coneixen, no existeixes; si no et veuen, no existeixes; si no et comuniques bé, no existeixes. Amb l’ajuda de The White Rabbit hem fet un salt qualitatiu molt important en la nostra comunicació exterior. Hem creat un equip mixt que ens permet treballar d’una forma àgil i coordinada i sobretot obtenint uns resultats en comunicació espectaculars. En una frase diria: amb el seu compromís i el seu coneixement hem obtingut grans resultats».

Domingo Hernández González

Soci directiu de La Daurada

«Des dels inicis del 2019 vam iniciar la nostra col·laboració amb White Rabbit i fins a la data han complert sobradament les expectatives depositades, a més de tenir una actitud molt proactiva a diferència d’altres agències amb les que hem col·laborat… En definitiva, són més de fets que de paraules, cosa difícil de trobar en el món de la comunicació… seguirem confiant en ells!!!!»

Pere Cerdá

Director VI3 Informática

«Treballem conjuntament amb l’equip de White Rabbit com si formessin part de l’estructura orgànica de la nostra empresa. Van assumir els nostres reptes amb la mateixa il·lusió i energia com si fossin propis i van ajudar a projectar-nos en el mercat d’una manera molt dinàmica millorant clarament la nostra imatge i el retorn de la inversió. També és destacable la seva capacitat d’adaptació als canvis i de proposar noves estratègies i enfocaments que permetin maximitzar la inversió. L’empatia del seu equip humà va fer sempre molt senzilla la col·laboració. Absolutament recomanables».

 

Cristina Palomino & Toni Higueruelo

Fundadors de Rollyhoo

“White Rabbit és molt més que una agència. Són companys compromesos i involucrats que aporten un gran valor a la teva empresa, entenent i representant a la perfecció l’essència de la teva marca».

Ramón Riera

President de FIABCI SPAIN i fundador i propietari de Eurofincas

«Desde que ens vam conèixer i vam començar a treballar junts per difondre la marca FIABCI Espanya a nivell nacional i tenir un lloc rellevant als mitjans de comunicació, puc dir que en el transcurs del temps de la nostra relació s’han complert exitosament els nostres objectius, convertint la nostra associació un referent i reconegut mitjà com a observatori de mercat nacional. No sabria continuar sense la vostra aportació i el vostre bon treball».

Gerard Duelo

President del Consejo General de Colegios API de España

«Treballar amb The White Rabbit té un seriós perill: és addictiu. Com més els utilitzes, més els necessites i més serveis els encarregues. Nosaltres vam començar amb un simple esdeveniment i avui ens gestionen la comunicació de tot. La confiança és total, la professionalitat i dedicació és alta i la disponibilitat i amabilitat, són crucials. Que quedi aquí constància de la nostra satisfacció”.

Montserrat Batlle

Directora de Marquèting de donpiso

«No tinc més que paraules d’agraïment i reconeixement pels nivells de professionalitat, experiència i implicació, especialment amb la divisió de comunicació i màrqueting en línia. Molt recomanable tan per la qualitat de servei com pel tracte humà».

Santiago Montero

CEO d'Aervio

«Treballar amb White Rabbit és una experiència que va més enllà de la seva capacitat de satisfer les necessitats de comunicació d’Aervio: aprenen, entenen, s’adapten, assessoren i fan seu cada projecte».

Juliana Macari

CEO de One Massage Buenos Aires

“L’equip de White Rabbit ens ha demostrat eficiència i qualitat en el servei. A One Massage estem molt contents amb el seu acompliment i aportacions pel que fa a comunicació i imatge”.

Ruth Cuscó

Directora gerent d'ASHO

«A White Rabbit hem trobat la solució que buscàvem. Són operatius, resolutius i creatius, fent un gran treball d’equip amb l’equip directiu de la nostra empresa. Ens ajuden de manera eficient en el control de les nostres comunicacions, la nostra imatge d’empresa i la nostra identitat corporativa».

Manel Galindo

CEO de Webcargo

«L’equip de White Rabbit em va sorprendre des de la nostra primera reunió ja que van entendre ràpidament el projecte i les nostres necessitats. Amb la seva professionalitat i personalitat han aconseguit superar les meves expectatives i s’han preocupat del més mínim detall perquè l’esdeveniment sortís perfecte. Puc afirmar que White Rabbit és dels pocs proveïdors amb els quals he treballat que m’han donat la sensació de ser un departament més de la nostra empresa».

Mercedes Blanco

Vicepresidenta Primera FIABCI España

«Treballar amb White Rabbit és una experiència d’implicació, proactivitat i creativitat!»

Jonathan Vila

Organitzador Congrés JBCNConf

«Podríem definir la nostra relació amb WR com: autonomia, implicació i resultat. Han estat una part interna més de l’organització i amb un alt nivell d’autonomia han obtingut un resultat molt més enllà del que s’esperava, implicant-se en tots els detalls.».

Marta Gironés

Co-fundadora Albumfy

“Portem molts anys treballant amb White Rabbit, i des d’un inici els hem sentit com a part del nostre equip. Destacaria la seva proximitat, atenció, professionalitat i implicació. White Rabbit té un equip i tracte humà excel·lent. Gràcies a ells hem aconseguit exitoses repercussions de les nostres campanyes i esperem seguir creixent de la mà. Un plaer treballar amb ells”.

Amor Pelegri

Socia fundadora de Pelegri Abogados

«White Rabbit s’implica professionalment en el desenvolupament del teu negoci. Els membres del seu equip que aborden diverses àrees fan que siguis un referent en el teu sector i que destaquis sobre els altres».

Miguel Angel Notario

Gerent de Sould Park

“Vam treballar amb WR en una època de creixement exponencial i l’experiència va ser molt productiva. La meva empresa es caracteritza per tenir un ambient familiar, i encara que WR prestava serveis de manera externa, es sentien Sould Park al mateix temps, donant força a tots i cadascun dels projectes que fèiem junts”.

Aman Cabanas Barfull

Marquèting Manager de JODUL

«White Rabbit ha posicionat la nostra marca als mitjans de forma molt efectiva i continuada. El seu compromís en el treball és la clau, tenint molta constància i insistència en això. Gran equip que s’ha integrat molt bé a la nostra organització».

Miquel Dosta

General Manager Visionario

“L’equip de White Rabbit funciona com part del teu propi equip i això genera molt dinamisme i bons resultats. Compromís absolut”.

Enric Marimon

CEO de Pongomilogo

“Estem encantats amb el treball de White Rabbit, gràcies a ells hem sortit als mitjans més importants del país. El tracte, seguiment i resultat que donen és espectacular. Siguis una startup, una PIME o una multinacional no es pot estar en millors mans”.

Gregori Vizcaino

Organitzador de Barcelona Watch Experience

“White Rabbit ha format part del nostre projecte des de l’inici. Implicació és el terme que millor defineix la seva actitud davant el repte que els presentem. Sense la seva ajuda, segur que no haguéssim obtingut uns resultats tan satisfactoris. Molt fans de Whitte Rabbit.”

José Aragonés

Soci Director de T4 Franquicias

«Amb White Rabbit vam trobar l’agència propera i professional que entengués i projectés la nostra missió com a empresa. Hem tingut una gran repercussió als mitjans i això ens ha permès ser percebuts de manera notòria. A més, sempre proactius i incisius en propostes i idees que ens beneficiessin»

Amaia Marsà

Directora de MKT d'Atomian

“Més que una agència, White Rabbit ja forma part de l’equip. Amb un team molt bo, han aconseguit posar Atomian al mapa en molt poc temps. Aporten una visió estratègica en tots els àmbits de la comunicació, alhora que són resolutius en la consecució d’objectius.”

Miquel Laborde

Soci fundador de Laborde Marcet

«Els professionals de White Rabbit s’impliquen en l’essència del negoci i optimitzen els recursos empresarials per obtenir una màxima difusió, representativitat i reconeixement als mitjans»

Romina Fazio

Product Manager de CKS

«Treballar amb White Rabbit és una experiència molt enriquidora ja que es comprometen al 100% amb el projecte i passen a formar part de la teva pròpia empresa. Són el soci perfecte per assessorar-te en totes les àrees i desenvolupar l’estratègia de comunicació que millor s’adapta a la teva filosofia i necessitats. Considero que ho aconsegueixen amb èxit, perquè compten amb un equip humà de professionals excel·lents: creatius, proactius, propers i implicats en cada acció».

Equip White Rabbit

We love communication!

White Rabbit és un projecte que vam posar en marxa un grup de joves professionals de Comunicació, Màrqueting, Relacions Públiques & Estratègia Online després de detectar la necessitat del mercat de poder comptar amb departaments propis d’aquestes àrees a costos accessibles i, al mateix temps, que funcionin amb una altíssima professionalitat.

Proposem solucions. Proximitat amb el client. Compromís absolut amb el nostre treball. Exigència altíssima en la creativitat d’accions. Ambició extrema de resultats. Discurs i visió realista.

Ens envoltem de creativitat, innovació i desenvolupament. T’esperem!

Vols treballar amb nosaltres? Envia el teu CV ara >

 

Amelia Rodríguez Alenza

Executiva de Comptes

Executiva de Comptes especialitzada en la gestió de plans estratègics a l’àmbit del turisme i la restauració. «A White Rabbit sabem que la comunicació regeix el món, per això som ambiciosos pel que fa a l’aspiració a la màxima qualitat en la gestió dels nostres projectes i en la recerca constant de resultats». 

Laura Sali Pérez

Directora General

Més de 20 anys d’experiència en Comunicació i Relacions Públiques gestionant desafiaments amb una passió permanent per aconseguir resultats positius per a cada projecte «Impossible només és una paraula».

Enan López de Freitas

eStrategy Director - Expert en Màrqueting Digital

Més de 15 anys d’experiència en departaments de Comunicació i Màrqueting Online. Expert en disseny de campanyes digitals. «Aconseguir resultats és un desafiament permanent». 

Marga Cañellas

Ejecutiva de Comptes i experta en Moda & Consum

Executiva de Comptes a White Rabbit des de 2015: «Escoltar i entendre el client és la base de l’èxit de qualsevol estratègia de Comunicació. A White Rabbit, som persistents per aconseguir resultats de qualitat».

Javier de Agustín Valdés

Coordinador Real Estate i Comunicació Corporativa

Més de 7 anys d’experiència en el sector de la Comunicació, Relacions Públiques i Periodisme. Professionalitat, criteri i recerca de resultats permanent. “Rendir-se és decidir ser un simple espectador”.

Amelia Rodríguez Alenza

Executiva de Comptes

Executiva de Comptes especialitzada en la gestió de plans estratègics a l’àmbit del turisme i la restauració. «A White Rabbit sabem que la comunicació regeix el món, per això som ambiciosos pel que fa a l’aspiració a la màxima qualitat en la gestió dels nostres projectes i en la recerca constant de resultats». 

Seguim en contacte?

Perquè ens encanten els reptes, sabem el que fem i ens apassiona la nostra feina. Perquè ens agrada la gent amb idees clares, projectes compromesos i amb molt potencial, volem escoltar-te. Comencem?

Omple el formulari a continuació >Responsable: Showing the Way SL
Finalitat: Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció, investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
Legitimació: Consentiment de l’interessat
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-la al nostre personal. Pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@whiterabbit.es

Oficina de Madrid

Glorieta de Quevedo 8
Madrid
+34 667656269 Veure més >

Oficina de Barcelona

C/ Pallars 193
Barcelona
+34 651441417 Veure més >

Oficina de Buenos Aires

Maipú 568
Buenos Aires
+54 91164291450 Veure més >

Equipo Directivo White Rabbit

Agencia de Comunicació i Màrqueting

Go big or go home!